LET OP: BELANGRIJKE WIJZIGING VOORWAARDEN CLUB HUDSON’S BAY

•    Vanaf 18 september 2019 is het niet meer mogelijk om je aan te melden als Member van Club Hudson’s Bay.

•    Het is vanaf 18 september 2019 niet meer mogelijk om punten te sparen via Club Hudson’s Bay. 

•    Je kunt je gespaarde punten besteden door deze uiterlijk 30 september 2019 via de App in te wisselen voor een Hudson’s Bay giftcard. Alle overige Club Hudson’s Bay Rewards kunnen t/m 31 oktober 2019 verzilverd worden, of zolang de voorraad strekt. Na 31 oktober 2019 vervallen al je gespaarde punten.  

•    Indien je punten hebt ingewisseld voor een Hudson’s Bay giftcard, ontvang je in de App een digitale voucher. Deze voucher is tot en met 31 oktober 2019 inwisselbaar in alle warenhuizen van Hudson’s Bay. 

•    Indien je punten hebt ingewisseld voor een Reward geeft dit je tot en met 31 oktober 2019 recht op toegang tot bepaalde diensten en events, georganiseerd door Hudson’s Bay, of door derde partijen met wie Hudson’s Bay in het kader van Club Hudson’s Bay een samenwerking is aangegaan. De beschikbare Rewards zijn te vinden in de App.

•    Er vindt geen compensatie plaats voor punten die niet of niet tijdig zijn besteed dan wel Club Hudson’s Bay giftcards of Rewards die niet zijn verzilverd. 

•    Vanaf 1 november 2019 stopt het loyaliteitsprogramma Club Hudson's Bay. Als Member van Club Hudson’s Bay blijven we je wel op de hoogte houden van leuke aanbiedingen en acties via onze nieuwsbrief.


CLUB HUDSON’S BAY VOORWAARDEN GELDEND VOOR 18 SEPTEMBER 2019

Als Club Hudson’s Bay member (“Member”) kun je sparen voor persoonlijke cadeaus en services, exclusieve aanbiedingen en toegang tot speciale events. Om goed gebruik van het Club Hudson’s Bay lidmaatschap (“Lidmaatschap”) te kunnen garanderen, hebben we een aantal voorwaarden (“Voorwaarden”) opgesteld. Door je aan te melden voor Club Hudson’s Bay, ga je hiermee akkoord. We vragen je de Voorwaarden goed door te lezen, zodat je op de hoogte bent van je rechten en verplichtingen. Wij kunnen op een bepaald moment de Voorwaarden wijzigen. De nieuwste Voorwaarden zullen altijd in de Hudson’s Bay applicatie (“App”) of op de website van Hudson’s Bay (“Website”) te vinden zijn en zonodig via een e-mail of hyperlink, of op een andere manier onder je aandacht gebracht worden. Door na wijziging de App opnieuw te gebruiken of als Member opnieuw in te loggen op de Website, ga je hiermee akkoord. Deze Voorwaarden vind je hieronder.

Als Member is het mogelijk de Hudson’s Bay betaalkaart (“Hudson’s Bay Card”) aan te vragen. Als je nog geen Member bent, of alleen een account hebt voor het plaatsen van online bestellingen, word je automatisch Member van Club Hudson's Bay wanneer je de Hudson's Bay Card aanvraagt. Je kunt je op ieder moment weer uitschrijven als Member van Club Hudson's Bay. De Hudson's Bay Card wordt uitgegeven door Qander Consumer Finance B.V. (“Qander”). De overeenkomst met betrekking tot de Hudson’s Bay Card (“Creditcardovereenkomst”) sluit je met Qander. Tevens kan bij Qander een partnerbetaalkaart (“Partnercard”) worden aangevraagd. Hudson’s Bay is geen partij bij de Creditcardovereenkomst en verwijst je naar de voorwaarden van Qander. Het deel dat verband houdt met je Lidmaatschap, zoals het extra sparen van punten, tref hieronder aan. 

Deelname aan Club Hudson’s Bay
 • Je kunt deelnemen aan Club Hudson’s Bay door je aan te melden als Member via de App of Website of bij de kassa in het warenhuis. Om je aan te melden heb je een Hudson’s Bay account nodig. Om een account aan te maken moet je een e-mailadres en een wachtwoord opgeven. Lees hier hoe je een account aanmaakt. 
 • Na aanmelding krijg je in de App een barcode die als digitale pas voor Club Hudson’s Bay kan worden gebruikt (“Key Card”). Ook is het mogelijk via ons Contact Center een fysieke pas (“Fysieke Pas”) aan te vragen. De kosten hiervan bedragen € 2,-. De Fysieke Pas is enkel geldig voor zover deze gekoppeld is aan het Lidmaatschap.
 • Het Lidmaatschap is strikt persoonlijk.
 • Om deel te nemen aan Club Hudson’s Bay dien je 16 jaar of ouder te zijn. Door akkoord te gaan met Voorwaarden verklaar je 16 jaar of ouder te zijn of toestemming te hebben van je ouders/verzorgers om deel te mogen nemen aan Club Hudson’s Bay.
 • Deelname is alleen mogelijk als je beschikt over een geldig e-mailadres. Om je te kunnen bereiken, vragen wij deze gegevens actueel te houden. Dit kan eenvoudig via de App en de Website.
 • Hudson’s Bay behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in het spaarsysteem, het Lidmaatschap of het programma van Club Hudson’s Bay (al dan niet met betrekking tot de Hudson’s Bay Card), of het programma van Club Hudson’s Bay (al dan niet met betrekking tot de Hudson’s Bay Card) op enig moment te staken. Wijzigingen kunnen ook betrekking hebben op punten die al gespaard zijn.
Overeenkomst Hudson’s Bay Visa Card
 • Als Member kun je de Hudson’s Bay Visa Card aanvragen vanuit je persoonlijke Hudson’s Bay account, van waaruit je geleid zal worden naar een door Qander ingericht aanmeldproces.
 • Als je nog geen Member bent kun je de Hudson's Bay Visa Card aanvragen via de website www.hudsonsbaycard.nl. Je wordt dan automatisch Member van Club Hudson's Bay. 
 • Wanneer de aanvraag van de Hudson’s Bay Visa Card om enige reden niet voltooid kan worden, blijft je Lidmaatschap van Club Hudson’s Bay in beginsel geldig.
 • Indien de aanvraag van de Hudson’s Bay Visa Card voltooid is, verkrijgt Hudson’s Bay hiervan bericht van Qander en kun je door het gebruik van je Hudson’s Bay Visa Card extra punten sparen, zoals nader omschreven onder 3.
 • Wanneer de Creditcardovereenkomst met Qander eindigt, blijft je Lidmaatschap van Club Hudson’s Bay in beginsel geldig. Indien je je Lidmaatschap ook wilt beëindigen, kun je dit doen via de Website en de App, zoals ook hieronder onder 9 beschreven.
Punten sparen
 • Voor elke hele euro (€ 1,-) die je besteedt bij Hudson’s Bay (zowel in de winkel als via de webshop) krijg je één (1) punt. Wanneer voor bepaalde acties extra punten worden toegekend, zullen de voorwaarden hiervoor bij de betreffende actie vermeld staan.
 • Wanneer je een Hudson’s Bay Card hebt, en deze gebruikt voor een aankoop bij Hudson’s Bay (zowel in de winkel als via de webshop) krijg je bovenop de punten die je als Member spaart, één (1) extra punt voor elke hele euro (€ 1,-) die je betaalt met de Hudson’s Bay Card. Wanneer een Partnercard gekoppeld is aan jouw Lidmaatschap, krijg je ook één (1) extra punt voor elke hele euro (€ 1,-) die met de Partnercard betaald wordt bij Hudson’s Bay.
 • Voor elke vijf euro (€ 5,-) die je buiten de winkels van Hudson’s Bay betaalt met de Hudson’s Bay Card, spaar je één (1) punt. Wanneer een Partnercard gekoppeld is aan jouw Lidmaatschap, spaar je ook één (1) punt voor elke vijf euro (€ 5,-) die met de Partnercard buiten de winkels van Hudson’s Bay wordt betaald.
 • Wanneer je bij een geldautomaat contant geld opneemt met de Hudson’s Bay Card of met de aan jouw Lidmaatschap gekoppelde Partnercard contant geld wordt opgenomen bij een geldautomaat, dan spaar je geen punten.
 • Je spaart alleen punten als je bij een aankoop in de winkel je Key Card of Fysieke Pas toont, of jezelf op laat zoeken in de kassa, of bij een aankoop via de Website, als Member bent ingelogd.
 • Door aankoop van boeken en cadeaubonnen worden geen punten gespaard.
 • Je spaart punten als je een actief account hebt aangemaakt, dat wil zeggen als je een wachtwoord hebt aangemaakt en een keer bent ingelogd. Maak je een account aan via de App of Website, dan maak je direct een wachtwoord aan en log je in.
 • Maak je een account aan via de kassa dan dien je daarna nog een wachtwoord aan te maken en een keer in te loggen. Je ontvangt hiervoor drie e-mails. Maak je geen wachtwoord aan en log je niet in voor de laatste dag van de maand waarin je aan de kassa een account hebt aangemaakt, dan vervallen de punten van je aankopen.
 • Maak je je wachtwoord aan en log je in na de laatste dag van de maand waarin je aan de kassa een account hebt aangemaakt, dan zijn je punten vervallen maar spaar je vanaf dat moment wel punten bij toekomstige aankopen.
 • Zeg je je Memberaccount op of wordt deze door ons geblokkeerd, dan verlies je al je gespaarde punten.
 • Wanneer je gebruikmaakt van gecombineerde acties, geldt de actie waarbij het hoogst aantal punten wordt toegekend, tenzij uitdrukkelijk bepaald is dat stapeling is toegestaan.
 • De punten blijven drie (3) jaar na verkrijging van de punten geldig.
 • Het saldo van gespaarde punten is te vinden in je account, toegankelijk via de App of de Website. Hudson’s Bay garandeert niet dat het saldo altijd actueel is bijgewerkt. Het puntensaldo zal in de regel binnen drie (3) werkdagen zijn bijgewerkt. De punten die gespaard worden door gebruik van de Hudson’s Bay Card/Partnercard worden eens per maand verwerkt.
 • Wanneer je aankopen waarmee punten gespaard zijn retourneert, zullen die punten weer in mindering worden gebracht op het gespaarde saldo punten.
Punten besteden
 • Je kunt punten besteden door deze (op de Website of in de App) in te wisselen voor Club Hudson’s Bay Rewards/Vouchers. De Rewards/Vouchers geven je recht op toegang tot bepaalde diensten en events, georganiseerd door Hudson’s Bay of door derde partijen met wie Hudson’s Bay in het kader van Club Hudson’s Bay een samenwerking is aangegaan.
 • Rewards/Vouchers voor een bepaalde actie kunnen een beperkte tijd beschikbaar zijn of beperkt zijn in aantal (zolang de voorraad strekt). Ook zijn Rewards/Vouchers na verkrijging een beperkte tijd geldig. Voor meer informatie hieromtrent, zie de Website/App bij inwisseling van de punten en de e-mail die je krijgt nadat je een Rewards/Vouchers hebt besteld.
 • Rewards/Vouchers kunnen niet worden geruild voor punten, tegoeden, contant geld of andere Rewards/Vouchers. Wanneer de geldigheid van een Rewards/Vouchers verlopen is, vindt geen teruggave van punten plaats.
 • Punten en Vouchers zijn persoonlijk en niet-overdraagbaar.
Persoonsgegevens
 • Je persoonsgegevens zullen worden verwerkt conform het Privacy Statement (zie in App of op www.hudsonsbay.nl) van Hudson’s Bay en de toepasselijke wet- en regelgeving.
Verlies en diefstal
 • In geval van verlies of diefstal van je Fysieke Pas of indien je het wachtwoord van je account vergeten bent, raden we je aan om dit onmiddellijk te melden aan Hudson's Bay. Je Fysieke Pas wordt in dat geval geblokkeerd. Je kunt tegen betaling van € 2,- een nieuwe Fysieke Pas aanvragen. In geval van verlies of diefstal van je Hudson’s Bay Card, kun je contact opnemen met Qander.
 • Je bent zelf verantwoordelijk voor het geheimhouden van je inloggegevens voor je account. Zodra je weet of reden hebt te vermoeden dat inloggegevens in handen zijn gekomen van onbevoegden, vragen wij je Hudson’s Bay daarvan direct op de hoogte stellen en je inloggegevens zo snel mogelijk te wijzigen.
 • Als je je wachtwoord vergeten bent, kun je zelf een nieuw wachtwoord aanmaken in je account.
Aansprakelijkheid
 • Hudson’s Bay spant zich naar beste vermogen in een zo goed mogelijke App/Website beschikbaar te stellen en te houden, maar garandeert niet dat de (toegang tot de) App en/of Website ononderbroken zal functioneren, betrouwbaar en altijd bereikbaar zal zijn.
 • Hudson’s Bay is niet aansprakelijk voor enige schade geleden door of in verband met Club Hudson’s Bay en/of het Lidmaatschap voor zover dit op grond van dwingend recht is toegestaan, en met uitsluiting van schade die het gevolg is van opzet of grove schuld van de zijde van Hudson’s Bay. In het bijzonder is Hudson’s Bay niet aansprakelijk voor schade, als gevolg van:
  • kennelijke typ-/druk- of zetfouten (in aanbiedingen);
  • ongeoorloofd gebruik van het Lidmaatschap (door jou of derden);
  • (gedeeltelijke) ontoegankelijkheid van de Website en/of communicatiegebreken in verband met hardware-, software-, netwerk- of andere computerproblemen.
 • Indien ten onrechte punten zijn onthouden of ontzegd, beperkt de aansprakelijkheid van Hudson’s Bay zich tot het bijschrijven van de punten
Geen misbruik
 • Het is niet toegestaan misbruik te maken van (je Lidmaatschap van) Club Hudson’s Bay (al dan niet met betrekking tot de Hudson’s Bay Card) of op enige manier te handelen in strijd met de Voorwaarden.
 • Hudson’s Bay behoudt zich het recht voor gebruik van het Lidmaatschap (al dan niet met betrekking tot de Hudson’s Bay Card) te controleren op naleving van de Voorwaarden.
 • Misbruik of overtreding van de Voorwaarden kan leiden tot beëindiging van het Lidmaatschap door Hudson’s Bay, waarbij Hudson’s Bay gerechtigd is gespaarde punten te laten vervallen, eventueel onterecht verkregen voordeel terug te vorderen en schade te verhalen.
Einde lidmaatschap
 • Je hebt het recht je Lidmaatschap op ieder moment te beëindigen. Dit kan op de Website en in de App.
 • Punten vervallen door beëindiging van het Lidmaatschap. Een eventueel tegoed aan punten dien je vóór beëindiging van het Lidmaatschap te besteden.
 • Indien je besluit je Lidmaatschap van Club Hudson’s Bay te beëindigen, en je bent tevens in het bezit van een Hudson’s Bay Card, dan blijft je Creditcardovereenkomst met Qander in beginsel geldig. Indien je deze tevens wenst te beëindigen, kun je dit doen op de manier zoals overeengekomen met Qander.
Diversen
 • Op deze Voorwaarden en je Lidmaatschap is Nederlands recht van toepassing.
 • Wanneer een geschil ontstaat tussen jou en Hudson’s Bay, zal dit worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het arrondissement van Amsterdam.
 • Hudson’s Bay mag rechten en verplichtingen die uit deze Voorwaarden voortvloeien, overdragen aan een derde. Indien je dit niet wil, kun je het Lidmaatschap beëindigen.
 • Mocht je nog vragen hebben, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch op 088-98 92 000 of via e-mail naar info@hudsonsbay.nl

 

Veelgestelde vragen
 • Wat betekent het om Member te zijn?

Genieten van extra voordeel. Een Member krijgt toegang tot exclusieve content, evenementen en spaart punten. Deze punten zijn te verzilveren voor Rewards, zoals een personal shopper, beauty treatments en het bijwonen van modeshows.

Het laatste nieuws over Hudson’s Bay wordt als eerst gedeeld met een Member. Ook geniet een Member van extra service, zoals de Hudson’s Bay Card en een overzicht van de aankopen in je account.

 • Hoe word je Member?

Door een account aan te maken. Een account maak je aan op www.hudsonsbay.nl of via de app of via het scherm op de kassa in de warenhuizen. Er is een app beschikbaar voor iOS en Android. Maak je een account aan via de kassa in een van onze warenhuizen dan dien je daarna nog wel een wachtwoord aan te maken en een keer in te loggen voordat je Member bent.

 • Hoe spaar je punten?

Door als Member een aankoop te doen in het warenhuis of via de webshop. Iedere bestede euro is één punt waard.

Indien je via de kassa een account aanmaakt dien je daarna nog wel een wachtwoord aan te maken en in te loggen. Doe je dit niet voor de 30e van de maand waarin je je account aan de kassa hebt aangemaakt, dan verlies je de punten van je gedane aankopen. Maak je later je wachtwoord aan en log je in, dan spaar je vanaf dat moment de punten van je aankopen. Members die zich aanmelden via de app of via de website sparen wel direct punten.

 • Wat zijn Rewards?

Met Rewards beloon je jezelf voor het sparen van punten. Deze punten verzilver je voor Rewards die van shoppen een memorable moment maken.

 • Wat voor Rewards zijn er?

Het boeken van een personal shopper, exclusieve uitnodigingen voor evenementen, workshops en beauty treatments. We blijven nieuwe Rewards toevoegen aan Club Hudson’s Bay, zodat Members blijvend verrast worden bij het inchecken in hun account.

 • Hoeveel kost een Reward?

Dat verschilt per Reward. De hoogte van het aantal punten staat achter de Reward vermeld.

 • Waarvoor wordt de keycard gebruikt?

De keycard gebruik je als je komt shoppen in één van de warenhuizen. Met het scannen van de keycard spaar je punten en ontgrendel je jouw persoonlijke shopervaring. De keycard vind je digitaal in de app. Ook kun je een plastic keycard aanvragen bij het contact center tegen een kleine vergoeding.

 • Waar zie ik hoe veel punten ik heb?

In je account onder het kopje account “ Puntenoverzicht”. Na iedere transactie wordt je puntenoverzicht bijgewerkt.

 

Met vriendelijke groet,
Hudson’s Bay
Nummer Kamer van Koophandel: 65970411