0 artikelen Mijn verlanglijst Verlanglijst Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0 artikelen 0,00 Winkelmand
Actievoorwaarden Meet & Greet met Touzani

Meet & Greet met Touzani op 24 februari

Soufiane Touzani zal op 24 februari aanwezig zijn in Hudson’s Bay Rotterdam en Breda voor een meet & greet.

De Actie ‘Meet & Greet met Touzani’ wordt georganiseerd door HBC Netherlands B.V. in het Hudson’s Bay warenhuis in Rotterdam en Breda. De Actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie ‘Meet & Greet met Touzani’ (hierna:‘ de Actie’)

Actie uitleg:

 • Touzani zal aanwezig zijn in de Hudson’s Bay warenhuizen op 24 februari in Rotterdam vanaf 11.00 uur en in Breda vanaf 14.00 uur.
 • Gasten van Hudson’s Bay kunnen op 24 februari in deze winkels een van de 100 ballen bemachtigen, via deze weg maken zij kans op de Meet & Greet met Touzani.
 • De Actie geldt voor alle gasten, de Actie geldt niet met terugwerkende kracht.
 • De Meet & Greet is alleen op de aangegeven tijden in Rotterdam en Breda.
 • HBC Netherlands B.V. behoudt zich het recht voor om de Actie tussentijds te wijzigen, op te schorten en/of te beëindigen.
 • Deelnemers die aantoonbaar misbruik maken van de Actie kunnen van deelname uitgesloten worden.
 • Door deelname aan de Actie verklaart deelnemer akkoord te gaan met deze actievoorwaarden.

 

Actievoorwaarden - Kortingsvoucher Bootcampclub

15% Korting op geselecteerde sportmerken tijdens The Bootcamp

De kortingsvoucher geeft recht op 15% korting op Nike, Adidas, Puma en Under Armour. Deze kortingsvoucher is alleen geldig op 24 februari in de warenhuizen van Hudson’s Bay.

De Actie ‘15% korting op geselecteerde sportmerken’ wordt georganiseerd door HBC Netherlands B.V. voor alle Hudson’s Bay winkels in Nederland. De Actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie ‘15% korting op geselecteerde sportmerken’ (hierna:‘ de Actie’)

Voorwaarden:

 • Je ontvangt de kortingsvoucher alleen op zaterdag 24 februari in een van onze warenhuizen tijdens The Bootcamp.
 • De kortingsvoucher kan alleen op zaterdag 24 februari verzilverd worden.
 • De Actie is geldig in alle warenhuizen, niet online.
 •  
 • Korting is alleen van toepassing op vertoon van de officiële kortingsvoucher (kopieën worden niet geaccepteerd)

Actie uitleg:

 • Gasten van Hudson’s Bay ontvangen op zaterdag 24 februari een kortingsvoucher van 15% op Nike, Adidas, Puma en Under Armour. Dit is geldig op zowel dameskleding, herenkleding, kinderenkleding en schoenen.
 • De kortingsvoucher geldt alleen op de geselecteerde merken.
 • De Actie geldt voor alle gasten, de Actie geldt niet met terugwerkende kracht.
 • De kortingsvoucher is alleen te verzilveren op zaterdag 24 februari en kan gelijk na ontvangst worden gebruikt.
 • De kortingsvoucher is niet inwisselbaar voor contant geld.
 • De kortingsvoucher wordt verrekend aan de kassa. Bij retourneren van aankopen wordt de kortingsvoucher in mindering gebracht .
 • De Actie is niet geldig in combinatie met andere (kortings-)acties en/of aanbiedingen.
 • HBC Netherlands B.V. behoudt zich het recht voor om de Actie tussentijds te wijzigen, op te schorten en/of te beëindigen.
 • Deelnemers die aantoonbaar misbruik maken van de Actie kunnen van deelname uitgesloten worden.
 • Door deelname aan de Actie verklaart deelnemer akkoord te gaan met deze actievoorwaarden.
Actievoorwaarden DonQuichot

De actie ‘Don Guichot’ wordt georganiseerd door HBC Netherlands B.V. voor alle Members van Club Hudson’s Bay (hierna: ‘de Actie’). Onderstaande actievoorwaarden zijn van toepassing op de Actie.

 

Voorwaarden:

Members van Club Hudson’s Bay kunnen vanaf maandag 19 februari tot en met vrijdag 2 maart 2018 tegen inlevering van Membership punten gebruik maken van een speciaal aanbod voor de balletvoorstelling Don Guichot van Nationale Opera & Ballet aan de Amstel in Amsterdam.
Om voor de Actie in aanmerking te komen dien je in je Membership account in de app of op de website www.hudsonsbay.nl ingelogd te zijn. Je vindt bij Rewards in je account een Reward ‘Het National Ballet’:

 1. Verzilver 75 Membership punten voor deze Reward en je ontvangt een mail met een actiecode. Met deze actiecode kun je zelf tickets voor de voorstelling Don Guichot op 28 februari of 2 maart boeken op operaballet.nl.
 2. De actiecode geeft 20% korting op eerste-, tweede- en derderangs tickets op woensdag 28 februari en vrijdag 2 maart.
 3. De Member ontvangt op vertoon van het gekochte ticket het luxe programmaboek. Deze kan de Member op de dag van de voorstelling ophalen in de winkel in de foyer. 
 4. De Reward geeft nog geen recht op toegang tot de voorstelling. De Member dient zelf toegangskaarten voor de voorstelling Don Quichot te bestellen op operaballet.nl met gebruik van de actiecode. Indien de Member geen kaarten bestelt op operaballet.nl of niet naar de voorstelling gaat, ontvangt de Member de ingeleverde Membership punten niet retour.
 5. De Actie is geldig gedurende de looptijd van de Actie en zolang de toegangskaarten beschikbaar zijn.
 6. HBC Netherlands B.V. kan niet garanderen dat de tickets voor de voorstelling Don Quichot op de voorkeursdatum van de Member nog beschikbaar zijn.
 7. HBC Netherlands B.V. behoudt zich het recht voor om de Actie tussentijds te wijzigen, op te schorten en/of te beëindigen.
 8. Members die aantoonbaar misbruik maken van de Acties kunnen van deelname uitgesloten worden.
 9. Door deelname aan de Actie verklaart de Member akkoord te gaan met deze actievoorwaarden.
Eventuele klachten naar aanleiding van deze Acties kunnen schriftelijk worden ingediend via info@hudsonsbay.nl. 
Actievoorwaarden Carré

De actie ‘Sunset Boulevard in Carré’ wordt georganiseerd door HBC Netherlands B.V. voor alle Members van Club Hudson’s Bay (hierna: ‘de Actie’). Onderstaande actievoorwaarden zijn van toepassing op de Actie.

 

Voorwaarden:

Members van Club Hudson’s Bay kunnen vanaf dinsdag 14 februari tot en met zondag 8 april 2018 tegen inlevering van Membership punten gebruik maken van een speciaal aanbod voor de musical Sunset Boulevard in Carré.

Om voor de Actie in aanmerking te komen dien je in je Membership account in de app of op de website www.hudsonsbay.nl ingelogd te zijn. Je vindt bij Rewards in je account:

 1. Een Reward ‘Een avond naar Carré’. Verzilver 50 Membership punten voor deze Reward en je ontvangt een mail met een actiecode. Met deze actiecode kun je zelf tickets voor de voorstelling Sunset Boulevard boeken op carré.nl. De Member ontvangt dan naast het gekochte ticket ook een coupon voor een gratis welkomstdrankje.
 2. Een Reward ‘Sunset Boulevard’. Verzilver 75 Membership punten voor deze Reward en je ontvangt een mail met een actiecode. Met deze actiecode kun je zelf tickets voor de voorstelling Sunset Boulevard op 30 maart 2018 boeken op carré.nl. De Member ontvangt dan naast het gekochte ticket ook een coupon voor een gratis welkomstdrankje. Voorafgaand aan de voorstelling vindt een rondleiding door Carré plaats, waar de Member aan kan deelnemen.
 3. Een Reward ‘Première Sunset Boulevard’. Verzilver 1000 Membership punten voor deze Reward en je hebt toegang tot de première van Sunset Boulevard op 29 maart 2018. Na het verzilveren van de Membership punten ontvangt de Member een mail met meer informatie.
 4. De Reward 2a en/of 2b geven nog geen recht op toegang tot de voorstelling. De Member dient zelf toegangskaarten voor de voorstelling Sunset Boulevard te bestellen op Carré.nl. Indien de Member geen kaarten bestelt op Carré.nl of niet naar de voorstelling gaat, ontvangt de Member de ingeleverde Membership punten niet retour.
 5. De Actie is geldig gedurende de looptijd van de Actie en zolang de toegangskaarten beschikbaar zijn.
 6. HBC Netherlands B.V. kan niet garanderen dat de tickets voor de voorstelling Sunset Boulevard op de voorkeursdatum van de Member nog beschikbaar zijn.
 7. HBC Netherlands B.V. behoudt zich het recht voor om de Actie tussentijds te wijzigen, op te schorten en/of te beëindigen.
 8. Members die aantoonbaar misbruik maken van de Acties kunnen van deelname uitgesloten worden.
 9. Door deelname aan de Actie verklaart de Member akkoord te gaan met deze actievoorwaarden

Eventuele klachten naar aanleiding van deze Acties kunnen schriftelijk worden ingediend via info@hudsonsbay.nl. 

ACTIEVOORWAARDEN VALENTIJNSKAART €10,- KORTING

Valentijnskaart voor jouw Sweetheart!

Besteed van 8 tot en met 14 februari 50 euro of meer in een van onze warenhuizen of op hudsonsbay.nl en ontvang een Valentijns gift card ter waarde van 10 euro. Deze kun je zowel online als in één van onze warenhuizen inwisselen.

De Actie ’Valentijnskaart voor jouw Sweetheart’ wordt georganiseerd door HBC Netherlands B.V. voor alle Hudson’s Bay winkels in Nederland en hudsonsbay.nl. De Actievoorwaarden valentijnskaart voor jouw sweetheart zijn van toepassing op de actie ‘10 euro gift card bij besteding van 50 euro of meer’ (hierna:‘ de Actie’)

Voorwaarden:

 • Je ontvangt de gift card van donderdag 8 februari tot en met woensdag 14 februari bij een besteding van 50 euro of meer.
 • De gift card kan vanaf donderdag 8 februari t/m woensdag 14 maart 2018 verzilverd worden.
 • De Actie is geldig in alle warenhuizen en in de webshop.

Actie uitleg:

 • Gasten van Hudson’s Bay ontvangen bij besteding van € 50,- of meer één “valentijns gift card” ter waarde van 10 euro.
 • Het bedrag hoeft niet in één keer opgemaakt te worden. Het resterende saldo blijft geldig tot en met 14 maart 2018.
 • De Actie geldt voor alle gasten, de Actie geldt niet met terugwerkende kracht.
 • Je ontvangt de gift card na je aankoop op vertoon van de papieren kassabon bij de Click & Collect balie. 
 • Bij aankopen boven € 50,- op hudsonsbay.nl wordt de gift card bij je bestelling gevoegd.
 • De gift card wordt enkel uitgekeerd bij minimale bestedingen van € 50,- of meer in één transactie.
 • De Gift card is te verzilveren tot en met 14 maart 2018 in alle Hudson’s Bay warenhuizen en op hudsonsbay.nl. De gift card kan gelijk op de volgende aankoop verzilverd worden.
 • De Gift card is niet inwisselbaar voor contant geld.
 • De gift card wordt verrekend aan de kassa of in het winkelmandje in de webshop.
 • Aankopen die (deels) zijn betaald met deze gift card worden bij het retourneren niet in contanten terugbetaald.
 • De Gift card geldt niet op bezorgkosten, montagekosten, gift cards, boeken en bij aankopen bij Nacarat, La Place of Topshop/Topman.
 • HBC Netherlands B.V. behoudt zich het recht voor om de Actie tussentijds te wijzigen, op te schorten en/of te beëindigen.
 • Deelnemers die aantoonbaar misbruik maken van de Actie kunnen van deelname uitgesloten worden.
 • Door deelname aan de Actie verklaart deelnemer akkoord te gaan met deze actievoorwaarden.
 • Het tegoed op de giftcard vervalt op 15 maart 2018.
Actievoorwaarden Valentijnskorting voor Members

De twee ‘Valentijnskorting voor Members’ acties worden georganiseerd door HBC Netherlands B.V. voor alle Members van Club Hudson’s Bay (hierna: ‘de Actie(s)’). Onderstaande actievoorwaarden zijn van toepassing op de Acties.

 

Voorwaarden:

50% korting op Vedder&Vedder
Members van Club Hudson’s Bay ontvangen van donderdag 1 februari tot en met woensdag 14 februari 2018 tegen inlevering van 75 Membership punten een 50% kortingsvoucher op sieraden van Vedder&Vedder.
Om voor de Actie in aanmerking te komen dien je in je Membership account in de app of op de website www.hudsonsbay.nl ingelogd te zijn. Je vindt bij Rewards in je account een Reward ‘50% korting op Vedder&Vedder’. Verzilver 75 Membership punten voor deze Reward en je ontvangt een voucher in ‘mijn vouchers’ in je account in de app of op de website.
Voor gebruik van de voucher in de webshop heb je een kortingscode nodig. Deze ontvang je na verzilveren van de Reward per e-mail.
De Actie is geldig in alle warenhuizen en in de webshop voor zover het assortiment beschikbaar is.
De korting wordt verrekend aan de kassa of in het winkelmandje in de webshop.
De Actie geldt niet in combinatie met andere (kortings)acties.

30% korting op Valentijncadeaus
Members van Club Hudson’s Bay ontvangen van donderdag 1 februari tot en met woensdag 14 februari 2018 tegen inlevering van 25 Membership punten een 30% kortingsvoucher op geselecteerde Valentijnscadeaus. De geselecteerde Valentijnscadeaus staan onderaan deze actievoorwaarden.
Om voor de Actie in aanmerking te komen dien je in je Membership account in de app of op de website www.hudsonsbay.nl ingelogd te zijn. Je vindt bij Rewards in je account een Reward ‘30% korting op valentijnscadeaus’. Verzilver 25 Membership punten voor deze Reward en je ontvangt een voucher in ‘mijn vouchers’ in je account in de app of op de website.
De Actie is alleen geldig in alle warenhuizen voor zover het assortiment beschikbaar is. Deze voucher is niet in de webshop te gebruiken.
De korting wordt verrekend aan de kassa.
De Actie geldt niet in combinatie met andere (kortings)acties.

Algemeen
Indien de kortingsvoucher niet wordt verzilverd, ontvangt de Member de ingeleverde Membership punten niet retour.
De looptijd van de Actie is van donderdag 1 februari tot en met woensdag 14 februari 2018.
In de looptijd kunnen de Rewards verzilverd worden en de kortingsvouchers ingewisseld worden.
Bij het retourneren van artikelen die zijn gekocht met korting, ontvangt de Member het aankoopbedrag retour.
HBC Netherlands B.V. behoudt zich het recht voor om de Acties tussentijds te wijzigen, op te schorten en/of te beëindigen.
Members die aantoonbaar misbruik maken van de Acties kunnen van deelname uitgesloten worden.
Door deelname aan de Acties verklaart de Member akkoord te gaan met deze actievoorwaarden.
Eventuele klachten naar aanleiding van deze Acties kunnen schriftelijk worden ingediend via info@hudsonsbay.nl.


Een overzicht van de geselecteerde valentijnscadeaus:
Ginger Ray:
- Balloons - Huge Heart - White
- Chalkboard Wooden Sign - Heart
- Circle Fan Decorations - Pink
- Confetti - Wooden Heart
- Garland - Heart
- Heart Kraft Bunting
- Love Large Foiled Balloons - Gold
- Love Large Foiled Balloons - Silver
- Paper Lanterns - Baby Pink
- Paper Napkins - Heart
- String Lights - Rose Gold
- Wooden Confetti - Love
- Wooden Love Sign

Hamlet:
- Harten praline geschenk 250gr.  m/w/p chocolde
- Hartjes spek roze wit 175gr.
- Pralines hart rood/goud 250gr + gouden strik
- Pralines hart wit/rood 250gr. + strik
- Pralines 'love' rood 125gr. + strik
- Pralines 'love' wit 125gr. + strik
- Pralines 'gifty line' beige 125gr. + rode strikjes
- Pralines 'gifty line' rood 125gr. + beige strikjes

ICKX:
- Hartenlollies melk 'i love you' 25gr.
- Hartenlollies puur  'i love you' 25gr.
- Hartenlollies wit  'i love you' 25gr.
- Stripje hartjes rood/roze 90gr.
- Stripje lippen 90gr.
- Zakje 'nutty hearts' 175gr.
- Zakjes musket hartjes assorti 175gr.

Kikkerland:
- Morph Coffee Mug Heart

Kusmi:
- Rose Green tea - Metal Tin 4,41 OZ.

Map publishing:
- Be mine
- Be my Valentine
- I love you
- Love
- You're my Valentine

Simply Chocolate:
- Instead of Flowers
- Yes you can buy love
 

Actievoorwaarden Estella Bartlett sieradenset

De winactie ‘Estella Bartlett sieradenset’ wordt georganiseerd door HBC Netherlands B.V. voor alle Members van Club Hudson’s Bay (hierna: ‘de Actie’). Onderstaande actievoorwaarden zijn van toepassing op de Actie.

Voorwaarden:

 • Members van Club Hudson’s Bay maken van donderdag 1 februari tot en met woensdag 14 februari 2018 tegen inlevering van 10 Membership punten kans op een sieradenset van Estella Bartlett. De set bestaat uit een silver plated ketting en een silver plated armband.
 • Er worden in totaal 9 sieradensets van Estella Bartlett verloot.
 • Om voor de Actie in aanmerking te komen dien je in je Membership account in de Hudson’s Bay app of op de website hudsonsbay.nl ingelogd te zijn. Je vindt bij Rewards in je account een Reward ‘Win een sieradenset’ en door deze vóór 14 februari  2018 12:00 uur tegen inlevering van 10 Membership punten te verzilveren maak je kans op de sieradenset van Estella Bartlett.
 • Indien je meedoet met de Actie maar geen sieradenset van Estella Bartlett hebt gewonnen, ontvang je je ingeleverde Membership punten niet retour.
 • De winnaars worden donderdag 15 februari 2018 per e-mail geïnformeerd. De sieradenset van Estella Bartlett wordt per post naar de winnaars opgestuurd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • HBC Netherlands B.V. behoudt zich het recht voor om de Actie tussentijds te wijzigen, op te schorten en/of te beëindigen.
 • De sieradenset van Estella Bartlett kan niet geruild of ingewisseld worden voor geld en/of tegoedbonnen.
 • Members die aantoonbaar misbruik maken van de Actie kunnen van deelname uitgesloten worden.
 • Door deelname aan de Actie verklaart de Member akkoord te gaan met deze actievoorwaarden.
 • Eventuele klachten naar aanleiding van deze Actie kunnen schriftelijk worden ingediend via info@hudsonsbay.nl.

 

 

ACTIE VOORWAARDEN 10% KORTING OP DIVERSE COSMETICA MERKEN VOOR MEMBERS

Actievoorwaarden:

De actie ’10% korting op cosmetica’ wordt georganiseerd door HBC Netherlands B.V. voor alle Members van Club Hudson’s Bay (hierna: ‘de Actie’). Onderstaande actievoorwaarden zijn van toepassing op de Actie.

De looptijd van de Actie is verbonden aan de duur van het lidmaatschap van de Member bij de Club Hudson’s Bay

 

Actie uitleg:

Als Member van Club Hudson’s Bay ontvang je 10 % korting op onderstaande cosmetica merken.

 

Merken:

Armani
Biotherm
Bottega Veneta
Bulgari
Burberry
Calvin Klein
Cartier
Chanel 
Chloé
Clarins
Clinique
Coach
Diesel
Dior
DKNY
Dolce & Gabbana
Elie Saab
Estée Lauder
Givenchy
Gucci
Hermès 
Hugo Boss
Issey Miyake
Jean Paul Gaultier
Kenzo 
Lancaster
Lancôme
Marc Jacobs
Miu Miu
Mugler
Nuxe
Paco Rabanne
Prada
Sisley
Tiffany & Co
Tommy Hilfiger
Versace
YSL
Zadig & Voltaire

 

 • Het is mogelijk dat er gedurende de Actie cosmetica merken aan bovenstaande lijst worden toegevoegd en/of komen te vervallen.
 • De Actie geldt in alle Hudson’s Bay warenhuizen in Nederland en op Hudsonsbay.nl voor zover deze het assortiment in huis hebben.
 • Om voor de actie in aanmerking te komen dien je aan te tonen dat je Member bent. Laat in de warenhuizen je Membership keycard zien: digitaal via de app of je fysieke pas. Of laat een medewerker je opzoeken in de kassa. Online kan dit door middel van inloggen met je e-mail adres en wachtwoord dat je voor de Club gebruikt.
 • De Actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en/of aanbiedingen.
 • Hudson’s Bay behoudt zich het recht voor om de Actie tussentijds te wijzigen, op te schorten en/of te beëindigen.
 • Door deelname aan de Actie verklaart deelnemer akkoord te gaan met deze actievoorwaarden.
 • Voor de voorwaarden van Club Hudson’s Bay verwijzen we naar https://www.hudsonsbay.nl/nl-nl/club/voorwaarden/
Actievoorwaarden €10 cadeau voor nieuwe members

actie ’ €10,- cadeau voor nieuwe Members’ wordt georganiseerd door HBC Netherlands B.V. voor alle nieuwe Members van Club Hudson’s Bay (hierna: ‘de Actie’). Onderstaande actievoorwaarden zijn van toepassing op de Actie.

Voorwaarden:

 • Vanaf 6 december 2017 tot en met 28 januari 2018 (hierna: ‘de Actieperiode’) ontvang je als nieuwe Member van Club Hudson’s Bay ontvang je een €10,- voucher cadeau (hierna: ‘de Voucher’) als je tijdens de Actieperiode:
 • Member wordt via de Hudson’s Bay app (hierna: ‘de App’), de Website of in een van onze warenhuizen;
 • Inlogt in je account via de app of website èn een wachtwoord aanmaakt;
 • Minimaal 75 punten op je saldo hebt.
 • Je dient aan alle 3 de eisen te hebben voldaan om een Voucher te ontvangen. Wanneer je je in een van onze warenhuizen aanmeldt, dien je vervolgens een wachtwoord aan te maken en in te checken nadat je hierover een e-mail hebt ontvangen. Bij registratie via de App of Website vragen wij je direct een wachtwoord te kiezen.
 • Maak je via de kassa, app of website tussen 6 december 2017 en 28 januari 2018 een account aan maar log je pas in en/of heb je pas 75 punten na 28 januari 2018, dan ontvang je geen Voucher. 
 • De Actie geldt niet voor reeds bestaande Members.
 • De Voucher heeft een geldigheidsduur van 30 dagen na uitgifte van de Voucher.
 • De Voucher kan zowel in de warenhuizen van Hudson’s Bay als online via www.hudsonsbay.nl (hierna: ‘de Website’) verzilverd worden.
 • De Voucher heeft een barcode die getoond wordt in ‘Mijn Vouchers’. Deze kun je bij de kassa laten scannen wanneer je de Voucher wilt verzilveren.
 • In ‘Mijn Berichten’ tref je ook de voucher- en pincode aan. Deze kun je gebruiken bij online bestellingen. Klik bij het afrekenen op ‘giftcard inwisselen’ en vul de codes in.
 • Het tegoed wordt verrekend aan de kassa of in het winkelmandje in de webshop.
 • Je ontvangt ook nog een e-mail en bericht in je account (Mijn berichten) waarin staat hoe je de Voucher kunt inwisselen. 
 • Iedere Member kan maar één Voucher inleveren.
 • De Voucher geldt niet op montagekosten, giftcards, boeken en bij aankopen bij Nacarat, La Place of Topshop/Topman.
 • HBC Netherlands B.V. behoudt zich het recht voor om de Actie tussentijds te wijzigen, op te schorten en/of te beëindigen.
 • De Voucher is niet inwisselbaar voor geld.
 • De Voucher is geldig in combinatie met andere voordelen van Club Hudson’s Bay en eventuele andere (kortings)acties.
 • Deelnemers die aantoonbaar misbruik maken van de Actie kunnen van deelname uitgesloten worden.
 • Door deelname aan de Actie verklaart deelnemer akkoord te gaan met deze actievoorwaarden.
 • Deze actievoorwaarden zijn ook van toepassing op de actie € 10 cadeau voor nieuwe members die heeft plaatsgevonden van 31 oktober tot en met 6 november 2017.
 • Voor de voorwaarden van Club Hudson’s Bay verwijzen we naar https://www.hudsonsbay.nl/nl-nl/club/voorwaarden/.