Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand

Bezorgen

Wacht in spanning bij de voordeur of haal jouw pakket af in één van de warenhuizen. Wat je voorkeur ook is, er is altijd een bezorgmethode die bij je past.

Bezorgmethoden

  • Bezorgen onder 49,- (3,95)
  • Click & Collect (gratis)
Bezorgen

We bezorgen in heel Nederland. We proberen je bestelling zo snel mogelijk bij jou te bezorgen. Door de extreme drukte kan dit momenteel oplopen tot ca. 5 werkdagen.

PostNL Pakketpunt

Haal makkelijk zelf je pakket op bij een PostNL Pakketpunt bij jou in de buurt.

Zo werkt het:

-       Kies tijdens het bestellen voor afhalen bij een PostNL Pakketpunt 

-       Zoek een PostNL Pakketpunt bij jou in de buurt

-       Volg je pakket met Track & Trace 

-       Je ontvangt een e-mail wanneer je pakket klaarligt

Click & collect

Je krijgt een bevestigingse-mail als jouw pakket klaarligt om af te halen bij Click & Collect. Daar bewaren we het 21 dagen nadat je de bevestigingse-mail hebt ontvangen.

Let op: Vergeet geen geldig identificatiebewijs (rijbewijs, paspoort of ID-kaart) mee te nemen.

Levertijd

Je ontvangt per e-mail de Track & Trace-code, zodat je de status van jouw bestelling kunt volgen. We proberen je bestelling zo snel mogelijk bij jou te bezorgen. Door de extreme drukte kan dit momenteel oplopen tot ca. 5 werkdagen.

Bezorgtijden

Pakketten worden van maandag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 20:00 bezorgd door onze partner PostNL.

WAT GEBEURT MET MIJN PAKKET ALS IK NIET THUIS BEN VOOR ONTVANGST?

PostNL belt een aantal keer aan. Bij geen gehoor wordt geprobeerd het pakket af te leveren bij jouw buren. Als die er niet zijn, vind je in de brievenbus een bericht met daarop het volgende aflevermoment. Meestal is dat de dag erna. Op het bericht staat het tijdvak waarin de bezorger een tweede poging doet.

Wanneer het bij de tweede poging niet lukt om het pakket af te leveren, kun je het pakket afhalen bij een PostNL-vestiging in de buurt. Het adres van de PostNL-vestiging staat op het bericht dat de bezorger bij je achterlaat.
 

Levertijd feestdagen

Door drukte rondom de feestdagen kan het langer duren voordat jouw bestelling is verwerkt. Houd daarom rekening met langere bezorgtijden. De meest actuele informatie hierover vind je op onze website.