Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Altijd goed (67)
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Geschenksets

Wil jij een graag geziene gast op verjaardagen worden? Geef dan een luxe geschenkset cadeau. Je krijgt gegarandeerd het jaar erop weer een uitnodiging, want van een geschenkset wordt iedereen blij. Een geschenkset is geschikt voor mannen en vrouwen. Zorg er voor dat je er altijd een paar van in huis hebt en klaar ben je. Ook voor onverwachte feestjes.

 

Geschenkset met verzorgingsproducten

Bij Clinique weten ze hoe ze hun producten mooi moeten vormgeven. Dat maakt hun geschenkverpakking ook extra aantrekkelijk. Ook bij Maroccanoil weten ze hoe ze je moeten inpakken. Met hun Body Collection set maak je de ontvanger van je cadeau heel erg blij. Aveda pakt nog meer uit. Je kunt kiezen uit maar liefst drie verschillende verzorgingssets van dit merk.

 

Geschenksets voor mannen

Natuurlijk kunnen de mannen ook blij worden gemaakt met een mooie geschenkset. Bij Tom Ford maken ze de mannen blij met twee geschenksets. Ze zijn gevuld met onder andere een showergel en een fijne body spray. Ook bij Paco Rabanne denken ze aan de mannen. De One Million giftset is een cadeau uit duizenden. Voor jaloerse dames is er de Lady Million giftset.

 

Rituals geschenksets

Het verhaal van Rituals is een onwaarschijnlijk succesverhaal. Het is het verhaal van een Nederlandse ondernemer die met vrienden een simpel idee uitbouwde tot een merk dat miljoenen waard is. Nederland en de rest van Europa omarmden de beautyproducten al heel snel. En inmiddels is er bijna geen badkamer meer te bekennen waar geen producten van Rituals te vinden zijn. Natuurlijk kan je dan ook terecht bij dit merk voor een geschenkverpakking. Neem wel je tijd om te kiezen want de keuze is enorm. Je kunt kiezen uit maar liefst 18 geschenksets. Daar kun je heel wat verjaardagen mee vooruit.

 

Geschenksets met een geurtje

Houdt de ontvanger niet van douchegel maar wel van parfum? Dan moet je bij Jean Paul Gaultier en Chloe zijn. Deze merken hebben een heerlijke box samengesteld met hun lekkere geurtjes. Natuurlijk ook superstijlvol vormgegeven. Deze geschenksets zijn bijna te mooi om open te maken.

 

Originele geschenksets

Natuurlijk wil je niet elk jaar een luchtje geven. Gelukkig zijn er ook andere leuke geschenksets. Een mooie doos met lekkere en bijzondere thee bijvoorbeeld, van Lov Organic. Heel anders maar minstens zo origineel: een mooie horloge set van Daniel Wellington. Dit merk staat bekend om de mooie minimalistische ontwerpen. In de geschenkset is niet alleen een horloge maar ook een mooie armband verwerkt. Ook Paul Hewitt had dit idee. Bij dit merk krijg je een horloge en een mooie anker armband in een verpakking.

 

Geschenksets waarvan je op je kop gaat staan

Van sommige geschenksets gaat de ontvanger misschien op zijn kop staan. Het zijn de sets van Men’s Society. Zij maakten namelijk twee prachtige sets: een voor de prosecco en een voor de gin-tonic liefhebbers. Natuurlijk maken mooie glazen ook onderdeel uit van deze set. Er zitten ook nog wat bijzondere extra’s in. Wat denk je bijvoorbeeld van eetbare glitter? Het feest kan echt beginnen als deze set open is.

Cadeaus die altijd goed zijn