Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Cadeaus voor dames

De ene dame is de andere dame niet. Daarom is het ook zo moeilijk om een passend geschenk te vinden. Maar er zijn gelukkig cadeaus waarmee de meeste vrouwen erg blij zijn. Laat je inspireren door de favoriete cadeaus voor dames.

 

Cadeaus voor moeders

Van alle dames zijn moeders misschien wel de moeilijkste doelgroep. Moeders willen namelijk nooit iets. Ze zijn veel te bescheiden en roepen dat ze alles al hebben. Lief, maar ook knap lastig als je op zoek bent naar een cadeau. Gelukkig zijn er stiekem toch best veel cadeaus voor dames waar je een moeder blij mee kan maken. Want hoe hard ze ook roept dat ze niks wil, ze zal ongetwijfeld blij zijn met een lekker geurtje, een scrub, badschuim of een crème. En het mooie is: elke keer als ze het gebruikt, denkt ze aan jou!

 

Cadeaus voor ambitieuze dames

Sommige dames maken het je makkelijk. Vriendinnen die net als zelfstandige zijn begonnen bijvoorbeeld. Je maakt ze heel erg blij met praktische dingen. Een mooie laptoptas bijvoorbeeld, of een brief organizer. Zo kunnen ze in stijl aan de slag. Ook een mooie agenda en schrijfspullen mogen natuurlijk niet ontbreken. Met de juiste cadeaus voor dames wordt werken extra leuk.

 

Warme cadeaus voor dames

Veel vrouwen vinden het heerlijk om met een kop thee op de bank te zitten en een tijdschrift te lezen of een serie te kijken. Even bijkomen van een drukke dag en een moment helemaal voor jezelf. Wil je het nog behaaglijker voor ze maken? Koop dan een heerlijke sprei voor ze, eentje waar ze lekker onder weg kunnen kruipen. Dat zijn de cadeaus voor dames waarmee je gegarandeerd indruk maakt.

 

Cosmetica voor dames

Niet elke vrouw is dol op make-up. Maar vrouwen die het gebruiken weten dat het niet goedkoop is om er mooi uit te zien. Weet je welke verzorgingsproducten ze graag gebruiken? Maak ze dan blij met bijvoorbeeld een mooie mascara of een oogschaduwpalet. Ook fijn om te krijgen: een mooie set make-up kwasten voor de perfecte finishing touch. Of die dure foundation waar ze altijd zo zuinig mee doet.

Cadeaus voor haar