Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Cadeaus voor heren

Mannen en gadgets. Zover komen de meeste vrouwen nog wel als ze cadeaus voor heren moeten bedenken. Maar na de zoveelste externe harde schijf, draadloze headset of een smartwatch is de inspiratie meestal wel op. Toch valt het echt wel mee om mooie cadeaus voor heren te vinden.

 

Cadeaus voor sportieve heren

Sportieve mannen zijn een zegen. Ze hebben namelijk altijd wel iets nodig voor hun sport. Nieuwe sokken bijvoorbeeld, een hartslagmeter of een telefoonhouder voor op hun fiets. En zijn ze regelmatig te fanatiek bezig? Dan is de Sportsman Recovery Kit van Men’s Society een uitstekend cadeau.

 

Cadeaus voor mannen met baarden

Ook mannen met baarden zijn een makkie. Je maakt ze namelijk heel erg blij met een cadeau voor die baard. Een fijne balsem bijvoorbeeld of een grooming kit. Ook fijn voor de man met baard: een gezichtsserum of masker. Hoe meer je een baard voedt des te mooier ie eruit ziet. En ook niet onbelangrijk: hoe minder een baard prikt.

 

Cadeaus voor de muziekliefhebbers

Mannen en muziek is vaak een perfecte combinatie. Geef een man een koptelefoon en ze zijn blij. Jij ook trouwens, als hij een andere smaak heeft. Ook voor muziekliefhebbers kun je eindeloos kiezen uit mooie cadeaus voor heren. Een mooie bluetooth speaker bijvoorbeeld. Liefst eentje voor in de woonkamer en in de badkamer. Dan kan hij mooi zijn auditie voor The Voice oefenen.

 

Cadeaus voor drankliefhebbers

Wijnliefhebbers maak je heel erg blij met de producten van L’Atelier du Vin. Bij dit merk verkopen ze de mooiste thermometers, doppen, openers, karafdrogers en karaffen. Cocktailliefhebbers maak je dolgelukkig met de producten van Point Virgule. Ze verkopen alles om de lekkerste cocktails te shaken. Bovendien zijn hun cocktailaccessoires ook nog eens heel erg mooi vormgegeven.

 

Cadeaus voor mannen met wintertenen

De meeste mannen hebben het warmer dan vrouwen. Dat komt omdat de huidtemperatuur van vrouwen gemiddeld drie graden kouder is dan die van vrouwen. Toch hebben de mannen het ook zwaar in de winter. Met een paar fijne warme handschoenen en een sjaal maak je ze dan ook zeker blij. Bovendien zien ze er ook hartstikke mooi uit met een mooi stel leren handschoenen.

Cadeaus voor hem