Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Voor kinderen (17)
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Cadeaus voor kinderen

Het meest gevreesde antwoord op de vraag welk speelgoed een kind leuk vindt? “Mijn kind vindt alles leuk”. Fijn voor de ouders maar een ramp als je een leuk cadeau wil kopen. Want hoe kies je nou uit alles? Gelukkig zijn er genoeg leuke cadeaus voor kinderen te bedenken. Zoveel zelfs dat het misschien goed is om een voorraadje aan te leggen. Zo heb je altijd cadeaus voor kinderen in huis. Ook voor kinderen die alles leuk vinden.

 

Letters en cijfers

Kinderen die net op school zitten hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal in de ban van letters en cijfers. Ineens lezen ze alles wat los en vast zit. Van een pak hagelslag tot verkeersborden en van een heel boek tot een uitnodiging voor een feest. Dat enthousiasme duurt wel even. Maak daar gebruik van als je op zoek bent naar leuke cadeaus voor kinderen. Geef ze bijvoorbeeld een mooie lichtbox cadeau waar ze met de prachtige letters van A Little Lovely Company zelf woorden op mogen maken. En ja, daar komen soms woorden op waar de ouders minder blij mee zijn. Hoort bij opgroeien!

 

Constructiespeelgoed

Met sommige cadeaus voor kinderen scoor je altijd op een feestje. Met Lego en Playmobil bijvoorbeeld. Kinderen zijn dol op constructiespeelgoed en kunnen zich er uren mee vermaken. En het mooie van Lego en Playmobil is: je hebt er nooit genoeg van. Juist omdat alle onderdelen zo goed te combineren zijn. Shop dus een flinke voorraad constructiespeelgoed en je bent een graag geziene gast op kinderfeestjes.

 

Poppen en knuffels

Ook een instant klassieker: poppen en knuffels. Vrijwel elk kind heeft een periode waarin het hele bed vol ligt met knuffels. Of een pop, die uitgebreid wordt verzorgd. Met een mooie pop of een zachte knuffel koop je een klein vriendje voor de jarige. Tip voor als je een knuffel geeft: koop er meteen twee. Want een verloren geraakte lievelingsknuffel kan voor heel veel kinderverdriet zorgen. Een knuffel die in de was moet ook. Als er een reserve-exemplaar in huis is, dan drogen de kindertranen een stuk sneller. De ouders zijn je dankbaar!

Cadeaus voor kinderen