Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Geuren (483)
Categorie Geuren
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Parfums

Neuzen in de lucht als jij voorbij komt. Jij draagt namelijk altijd de heerlijkste parfums. De ene keer romantisch, de andere keer sportief. Soms ook verleidelijk. Jij weet wat parfums doen voor je humeur. Met een lekker luchtje voel je je meteen zeker van jezelf. Je ziet er graag verzorgd uit. En jij weet als geen ander dat een lekkere geur eigenlijk ook een accessoire is. Een goed gekozen luchtje benadrukt jouw stijl. Jouw verschijning is zo niet alleen een feest voor het oog, maar ook voor de neus.

 

Parfums voor verschillende seizoenen

Elke maand ruikt anders. Het is dan ook niet gek dat er verschillende parfums voor elk seizoen zijn. De zomer parfums zijn vaak bijvoorbeeld wat lichter, frisser of bloemiger. De winterparfums zijn wat zwaarder, warmer en kruidiger. Black Opium van Yves Saint Lauren en The One van Dolce en Gabanna zijn bijvoorbeeld heerlijke vrouwen parfums voor in de winter. Voor mannen zijn dit bijvoorbeeld Blue van Chanel en Noir van Tom Ford.

 

Parfums voor vrouwen

Iedere vrouw is gek op parfums. Liefde gaat door de neus. Geef een vrouw een parfum en een diamant is overbodig. Bij iedere vrouw past een andere geur. Ben jij sportief? Dan mag Obsessed van Calvin Klein niet ontbreken op je toilettafel. Be Delicious van DKNY trouwens ook niet. Net als Cool Water van Davidoff.

 

Parfums voor mannen

Een man met een goed parfum is een man om verliefd op te worden. Denk maar aan de AXE reclame. De vrouwen hangen aan je lippen. Het is dan ook niet gek dat de mannen niet hun eigen neus volgen als het om parfums gaat, maar de neus van de vrouwen. Mannen kopen namelijk het liefst parfums die vrouwen lekker vinden ruiken. Welke dat zijn? Le Male van Jean Paul Gaultier, Bottled  van Hugo Boss of La Nuit De L’Homme van Yves Saint Laurent zijn al jaren favoriet.

 

Zo kies je een parfum

Ben jij helemaal verliefd op het geurtje van je vriend of vriendin? En wil jij die zo snel mogelijk ook op jouw toilettafel hebben staan? Ruik dan eerst even of deze parfum ook op jouw huid lekker ruikt, voordat je jouw slag slaat. Waarom? Omdat parfums niet op elke huid hetzelfde ruiken. Elke huid reageert anders op een geurtje. Dit heeft te maken met de huidtype en de zuurgraad van de huid. En doordat een parfum zich mengt met de lichaamsgeur kan bij de één een bepaald geurtje heel anders ruiken dan bij de ander. Ruikt de geur van jouw vriend of vriendin toch niet zo lekker op jou? Wees niet getreurd, voor iedere huidtype is er een perfect parfum te vinden.

 

Parfums als cadeau  

Parfums zijn ook perfect om cadeau te geven. Niets is fijner dan een parfum cadeau krijgen. Gebruikt degene die jij gaat verrassen steeds dezelfde parfums? Dan is de keuze makkelijk gemaakt voor jou. Dan maak je hem of haar helemaal gelukkig met een van zijn of haar favoriete parfums. Weet je niet zo goed welke van de duizend parfums je cadeau moet geven? Met Be Delicious van DKNY of met Hugo Woman van Hugo Boss zit je altijd goed. Ga je een man verrassen? Ga dan voor Jean Paul Gaultier of Acqua Di Gio van Giorgio Armani.

Geuren