Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Dames parfum

Jij bent zo iemand… Die collega aan wie iedereen steeds vraagt welk luchtje je op hebt. Jij ruikt namelijk graag lekker. En dus geef je graag geld uit aan dames parfum. Je kiest die zorgvuldig: voor elk moment en elke stemming een ander luchtje. Als iemand wil weten hoe jij je voelt, moet hij of zij gewoon even aan je ruiken. De ene dag kies je voor Hugo Boss, de andere dag voor Sisley, Aerin of Prada.

 

Romantische geuren

Het klinkt misschien niet zo romantisch, maar voor de perfecte romantische geur moet je bij Juliette has a gun zijn. Het merk is in 2006 opgericht door Romano Ricci. Een achternaam die jou als geurliefhebber vast bekend voorkomt. Hij is dan ook het familie van Nina Ricci, de bedenkster van het klassieke dames parfum L’Air du Temps. Is je parfum bedoeld om indruk te maken tijdens een date? Als het met een man is dan kunnen we je helpen met de uitkomst van een onderzoek. Mannen kozen Lady Million van Paco Rabanne en Be Delicous van DKNY als meest verleidelijke parfum.

 

Kies jouw parfum

Lijstjes zeggen niet alles. Het gaat om de combinatie met jouw huid. Een parfum ruikt bij iedereen net even anders. Dat heeft te maken met de zuurtegraad van je huid. Of beter gezegd: de ph-waarde. Die waarde bepaalt hoe een parfum bij jou ruikt. Ook als je transpireert, kan de geur van parfum veranderen. Sowieso is je lichaamstemperatuur van invloed. Het is daarom goed om parfum altijd eerst te proberen aan de binnenkant van je pols. Ruik er een paar keer per dag aan en beslis dan of het je geur is. Koop nooit zomaar een luchtje dat je bij een ander zo lekker vindt ruiken. Het kan bij jou namelijk helemaal anders uitpakken.

 

Nog meer parfum tips

Er zijn nog een paar handigheidjes die we met je willen delen over parfum. Een paar verrassende tips:

  • Spuit parfum niet op je lijf maar spuit een wolkje in de ruimte en loop er daarna doorheen. Geur blijft namelijk langer zitten op je kleding dan op je huid.
  • Kies je geur als je honger hebt. Ja je leest het goed. Je ruikt het allerbeste als je honger hebt. Wacht dus even met lunchen als je een parfum wil uitproberen. Haal diep adem en kies dan welke geur het beste bij jou past
  • Veel mannen geuren zijn ook te gebruiken als dames parfum. Kwestie van proberen
  • Heb je een droge huid? Spuit dan tussentijds wat parfum bij. Bij dit huidtype blijft parfum korter zitten dan op een vette huid.
  • Overdrijf niet. Als je dus bij elke beweging een geur van parfum verspreidt is het misschien goed om iets beter te doseren. Parfum moet een smaakvolle toevoeging zijn geen uitroepteken.
  • Bewaar parfum koel en droog. Dames parfum dat bloot staat aan veel licht en warmte verandert van geur. En dan kan jouw lievelingsgeur ineens veranderen in een geur die je een stuk minder lekker vindt.

Damesgeuren