Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Herengeuren

Ben jij een man die snapt dat een geur ook een accessoire is? En kies je daarom jouw herengeuren super zorgvuldig? Dan ben je goed bezig. Het klinkt misschien gek, maar een goed parfum is de finishing touch van je outfit. Met een lekker luchtje benadruk je jouw kleding: klassiek of juist speels, gewaagd of juist behouden.

 

Populaire herengeuren

Sommige herengeuren zijn inmiddels klassiek te noemen. Le Male bijvoorbeeld, in het prachtige flesje van Jean Paul Gaultier. Of Hugo Boss Bottled. Andere populaire herengeuren: 1 Million van Paco Rabanne en natuurlijk Acqua di Gio van Giorgio Armani. Let bij het kopen van de herengeur wel goed op! Wat bij een ander heerlijk ruikt, pakt bij jou misschien heel anders uit. Het hangt van de zuurgraad van je huid af hoe een parfum of eau de toilette uiteindelijk ruikt. Probeer dus altijd eerst een beetje in de winkel en bestel je herengeuren daarna online.

 

Hoe kies je de juiste herengeuren?

Een geur uitproberen is stap 1. Maar hoe ga je dan verder? Als je eenmaal weet wat je lekker vindt, blijven er waarschijnlijk nog heel wat herengeuren over. Kijk naar wat je graag wil. Ga je voor een echte signature geur die je elke dag wil dragen? Kies dan voor iets wat niet te zwaar is. Houd ook rekening met de andere verzorgingsproducten die je gebruikt. De meeste mannen gebruiken namelijk ook een aftershave als geurproduct. Het is een beetje teveel van het goede om daar nog een parfum bij te gebruiken. Kies dus je geur uit de volgende categorieën:

  • Aftershave: dit verzorgende huidproduct gebruik je na het scheren. Vaak is het geparfumeerd
  • Eau de parfum: dit is de meest geconcentreerde vorm van parfum die er te krijgen is. Met een paar druppels ruik je de hele dag lekker.
  • Eau de toilette: dit product is een stuk lichter dan parfum maar blijft zeker een halve dag hangen. Veel mannen kiezen voor dit product
  • Eau de cologne: dit is een nog minder geconcentreerd product. Het werd vroeger veel gebruikt, maar is voor mannen bijna niet (meer) te krijgen

 

Wat vinden vrouwen de lekkerste herengeuren

Mocht het je interesseren, dan is er nog iets om mee te nemen in je beslissing voor een herengeur. Welke producten zijn populair bij vrouwen? In de top 5 staan de volgende luchtjes: Le Male van Jean Paul Gaultier, 1 Million van Paco Rabanne, Hugo Boss Bottled en Brit for Men van Burberry. Ook Davidoff Zino is populair.

Herengeuren