Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Highlighter make-up

De goedkoopste manier om er stralend uit te zien? Gebruik highlighter make-up. Door wat slimme accenten aan te brengen op bijvoorbeeld je neusvleugel, wenkbrauwbot of jukbeenderen zie je er stralend en een stuk jonger uit. Bovendien kun je een highlighter ook gebruiken om je gezicht te shapen: je legt het accent op je sterke punten en verdoezelt de punten waar je wat minder blij mee bent. Met de highlight-make up van bijvoorbeeld Perricone, Mac, Sisley of Estee Lauder straal je gegarandeerd.

 

Welke soort highlighter past bij jou?

Highlighter make-up is er in verschillende vormen: als poeder, als crème en vloeibaar. Het is slim om de structuur van je highlighter aan te passen aan de rest van je make-up. Gebruik je bijvoorbeeld altijd vloeibare foundation dan is het goed om je highlighter make-up ook vloeibaar te gebruiken. Zo blenden de producten beter. Daarnaast moet je ook even nadenken of je een matte of een glanzende highlighter wil gebruiken. Kijk goed naar je huidtype: glim je al van jezelf dan is het goed om je highlighter mat te houden.

 

Hoe en waar breng je highlighter make-up aan?

Highlighter breng je aan op de plekken waar het licht op valt. Wil je testen wat dat voor jou betekent? Ga dan onder een lamp staan. Kijk dan waar je extra aandacht aan wil besteden. Bijna iedereen begint met wat highlighter op de jukbeenderen. Dat maakt je gezicht namelijk smaller. Wil je grote ogen? Breng dan wat highlighter aan onder je wenkbrauwen en in je ooghoeken. En je verwacht het misschien niet, maar je kunt highlighter ook op je lippen gebruiken: daar lijken ze namelijk groter van.

 

Welke kleur highlighter make-up?

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de kleur van je highlighter aanpast aan de kleur van je gezicht. Als je een lichte huid hebt, kies je voor witte of champagnekleurige highlighter make-up. Met een gemiddelde huid kun je van champagne tot roze kiezen. Een bruine huid knapt op van perzik en een donkere huid ziet er fantastisch uit met een gouden touch. Experimenteer met de kleur die het beste bij jouw huid staat. Bij een highlighter is het niet erg als je voor een iets lichtere variant kiest. Beter dat dan te donker. Daarmee doe je namelijk afbreuk aan het effect.

Highlighters

Vergelijkbare categorieën