Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Lipgloss

Doe je lippen een plezier en koop lipgloss voor ze. Daarmee zie je er niet alleen mooi uit, je zorgt ook meteen goed voor je lippen. Een gloss is namelijk niet alleen mooi maar ook verzorgend. Terwijl jij stralend door het herfst- of winterweer loopt, worden je lippen meteen beschermd. Ideale combinatie toch. En het mooie is: lipgloss is er in ongelofelijk veel kleuren. Kijk maar eens naar de uitgebreide selectie van Yves Saint Laurent, of de subtiele gloss van Clarins. Ook bij Mac, Sisley en Lancôme vind je de mooiste kleuren. Kies voor een knalkleur en kijk eens hoe mooi dat past bij de herfst. Of geef een druilerige winterdag een boost met vrolijke lippen.

 

Lipgloss of lipstick

Wat het verschil is tussen lipgloss en lipstick? Eigenlijk zijn dat twee dingen: de structuur van de make-up én wat het doet voor je lippen. De meeste lippenstiften zijn niet hydraterend. Lipgloss is dat wel. Dat voel je, want het is vaak wat vettig. Die structuur zorgt er ook voor dat je er gauw teveel van op doet en dat de gloss als het ware van je lippen of lijkt te lopen. Wees dus zuinig als je het aanbrengt. Werk het liever tussentijds even bij. Dat is mooier dan een hele dikke laag ineens aanbrengen.

 

Voordelen lipgloss

Sommige vrouwen verdragen lipstick slecht. Ze krijgen er te droge lippen van. Lipgloss is dan de oplossing. Gloss is vriendelijker voor je huid en is in net zoveel kleuren te krijgen als lippenstift. Is er dan helemaal geen nadeel aan lipgloss? Toch wel: je moet gloss wat vaker bijwerken. Gelukkig is lipgloss vaak ook een stuk goedkoper dan lipstick en maakt dat dus niet zoveel uit. Bovendien is het stiekem best een leuk momentje voor jezelf: even snel je gloss bijwerken. Voor de één een voordeel, voor de ander een nadeel: lipgloss is wat minder fel dan lippenstift. Het valt wat minder op. Met lipgloss zie je er verzorgd uit, zonder dat je look schreeuwt om aandacht. Je lippen zien er verzorgd en glanzend uit en dat past helemaal in de nude-trend: maximaal effect met minimale make-up.

Lipglosses

Vergelijkbare categorieën