Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Lippenbalsem

Zie jij er in de winter niet op je voordeligst uit? Met droge lippen waar de vellen aan hangen? Of juist lippen die zo droog zijn dat er een hele schrale rand omheen zit? Er is een simpele oplossing voor dit probleem: lippenbalsem. Met de verzorgende producten van Clarins, Aveda, Bobbi Brown en Clinique verzorg je jouw lippen optimaal: in de snijdende winterwind en in de brandende zomerzon. Kies voor lippenbalsem met of zonder UV filter en laat je niet gek maken door het klimaat.

 

Verschil lippenbalsem en lipgloss

Lippenbalsem en lipgloss zijn sterk aan elkaar verwant. Toch zijn het verschillende producten. Lippenbalsem is anders van structuur. Het is vettiger en wat harder van structuur. Dat komt omdat het puur een verzorgingsproduct is. Lipgloss heeft ook verzorgende eigenschappen, maar is in eerste instantie bedoeld als make-up. Bij lippenbalsem is het precies andersom: in eerste instantie verzorgt het spul je lippen en als extraatje geven sommige merken nog wat extra kleur mee aan hun product.

 

Lippenbalsem: meer dan Labello

De meeste mensen denken bij lippenbalsem aan Labello of Blistex. Deze merken zijn groot geworden met hun lipbalsems. Maar ook de grote beautymerken hebben zich inmiddels op de lippenbalsems gestort. Dat heeft als voordeel dat de balsems niet alleen verzorgend zijn, maar dat ze ook verkrijgbaar zijn in de mooiste kleuren. Zo kun je je lippen verzorgen en er tegelijkertijd perfect uitzien.

 

Combinatie lippenbalsem en lipstick

Wil je een kleurtje dat lang blijft zitten en tegelijk je lippen goed verzorgen? Ook dat kan met lippenbalsem. Kies dan gewoon voor een transparante kleur, masseer de balsem goed in en breng je lipstick eroverheen aan. Zo verzorg je niet alleen je lippen, je lippenstift blijft zo ook veel langer egaal zitten, zonder in de lijntjes lopen. Je voorkomt zo op een elegante manier scheurtjes en gebarsten lippen.

Lippenbalsems

Vergelijkbare categorieën