Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Nagellak

Je handen zijn je visitekaartjes. Net als je gezicht zijn ze vrijwel altijd zichtbaar. Daarom is het belangrijk om er goed mee voor de dag te komen. Wat je handen en nagels pas echt een verzorgde uitstraling geeft, is nagellak. Van een subtiele nudetint tot een knallende groene lak: met nagellak maak je altijd een goede eerste indruk. En als je het goed doet ook een tweede en derde.

 

Tips voor mooi gelakte nagels

Tijdens en na het lakken van je nagels kun je tegen allerlei hindernissen aanlopen. Je schiet uit met het kwastje waardoor je halve vinger onder de lak komt te zitten. Of binnen een dag bladdert de lak al van je nagels af. Geen paniek! Met deze tips voorkom je dit:

  • Gebruik altijd een basecoat. Die zorgt er niet alleen voor dat de lak langer blijft zitten, maar voorkomt ook dat je nagels verkleuren.
  • Lak je nagels in drie stroken. Eerst het midden, dan de linkerkant en als laatste de rechterkant. Dan krijg je het netste resultaat.
  • Is er toch wat lak naast je nagel terecht gekomen? Gebruik dan een wattenstaafje met nagellakremover om het weg te poetsen. Als het nog nat is, volstaat een tissue.
  • Haal de kwast ook langs de bovenste rand van je nagel. De nagellak bladdert dan veel minder snel af.
  • Heb je een lak die slecht dekt? Breng er dan een witte laag onder aan. Daardoor heb je veel minder laagjes nodig. Bovendien laat het wit de kleur beter uitkomen.
  • Sluit altijd af met een topcoat. Dit zorgt voor een langere houdbaarheid en maakt je nagels extra glanzend. Daarnaast zijn de meeste topcoats sneldrogend, waardoor je snel weer iets anders kunt doen.

 

Eindeloos nagellak combineren voor iedere smaak

Er is meer onder de nagellakzon dan alleen het klassieke rood. Wil je eens iets anders dan één kleur op je nagels, maar zonder veel gedoe? Ga dan voor accentnagels in een andere kleur. Lak je duim en ringvinger bijvoorbeeld eens lichtblauw als de rest van je nagels donkerblauw. Dat geeft een speels effect. Mag het van jou nog wat knallender? Breng dan een glittertopcoat aan op de accentnagels. Zo ben je meteen klaar voor dat feestje in het weekend.

Nagellak

Vergelijkbare categorieën