Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Make-up voor wenkbrauwen

De meest besproken wenkbrauwen op Google zijn die van Cara Delevinge. Maar liefst 156000 zoekresultaten leveren de combinaties wenkbrauwen en haar naam op. Logisch, want dit voormalig model werd wereldberoemd met haar fantastische volle wenkbrauwen. Ook Kim Kardashian en Kylie Jenner zijn er beroemd om. Het goede nieuws is: met de juiste wenkbrauw make-up kun je ook die van jou omtoveren tot indrukwekkend gestylde exemplaren. Kijk maar eens naar de producten van bijvoorbeeld Clarins, Max, Yves Saint Laurent en The Browgal.

 

Help de natuur een handje met wenkbrauw make-up

Als je van jezelf al mooie volle wenkbrauwen hebt, is wenkbrauw make-up niet nodig. Een pincet of af en toe een waxbehandeling om te shapen volstaat dan. Zijn je wenkbrauwen wat dunner of hebben ze geen gelijkmatige vorm, dan kan de make- up wel een uitkomst zijn. Wenkbrauw make-up wordt meestal gebruikt door vrouwen, maar is ook geschikt voor mannen.

 

Tips om wenkbrauw make-up aan te brengen

Wenkbrauw make-up breng je snel en makkelijk aan. Als je je aan deze tips houdt, ben je zo klaar en zien jouw wenkbrauwen er mooi verzorgd uit.

 

  • Kam je wenkbrauwen in de gewenste vorm. Daar zijn speciale wenkbrauwkammetjes voor.
  • Kijk goed naar de verdeling. Op welke plekken vallen er gaten? Daar ga je straks aan de slag.
  • Kleur je wenkbrauwen van buiten naar binnen. Let op: de buitenkant van je wenkbrauwen is altijd dikker dan je binnenkant. Zorg ervoor dat je dit natuurlijke kleurverloop volgt. Je kunt gebruik maken van een borsteltje of een potlood voor je wenkbrauw make-up.
  • Borstel je wenkbrauwen voorzichtig na met het borsteltje. Zo verspreid je de kleur makkelijk.

 

De vorm van je wenkbrauwen bepalen

Vind je het moeilijk om te bepalen welke vorm je wil maken? Gebruik dan een wenkbrauwsjabloon. Dat is precies zoals het klinkt. Je kiest je favoriete vorm uit en gebruikt het sjabloon om de gewenste vorm van je wenkbrauw te tekenen. Vervolgens kun je het gewenste resultaat met wenkbrauw make-up of een epileertang bereiken.

Wenkbrauw make-up