Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Gezichtsverzorging (370)
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Gezichtsverzorging

Je gezicht is je visitekaartje. Je kunt er dus maar beter goed voor zorgen. Met een goede dagcrème of nachtcrème bijvoorbeeld. Of af en toe even een fijn gezichtsmasker. Je huid heeft het namelijk zwaar te verduren. Hete douches, koude regen, ruimtes waar de verwarming hoog staat of juist de airco staat te loeien. Allemaal dingen die van invloed zijn op jouw huid. Met de juiste gezichtsverzorging bescherm je jezelf tegen de elementen en zie je er altijd stralend en fris uit. Behalve misschien die enkele, zeldzame offday.

 

Populaire gezichtsverzorgingsproducten

Sommige merken zijn al jaren populair als gezichtsverzorgingsproduct. Het Franse merk Clarins bijvoorbeeld is in heel veel badkamers te vinden, niet alleen in Frankrijk. Datzelfde geldt voor Clinique. Deze verzorgingsproducten zijn wat hoger geprijsd, maar bieden absoluut waar voor hun geld. Ze verzorgen je huid tot in de puntjes en geven je een stralende uitstraling.

 

Verzorgingsproducten voor mannen en vrouwen

Bij Clarins hebben ze hun lijn inmiddels uitgebreid met een mannen- en kinderlijn. Zo kun je dus met het hele gezin optimaal je gezicht verzorgen. Ook vele andere merken bieden inmiddels gezichtsverzorgingsproducten aan voor mannen en vrouwen. Logisch, want ook mannen hebben ontdekt wat de meerwaarde is van een goed verzorgingsproduct. Ook zij smeren zich regelmatig in met goede crèmes en verzorgingsproducten. De maskers van Perricone zijn bijvoorbeeld erg populair bij de heren.

 

Unisex verzorgingsproducten

Sommige producten kunnen zowel mannen als vrouwen gebruiken. Dat is niet vanzelfsprekend omdat er best wat verschil zit tussen een mannen- en een vrouwenhuid. Zo is een mannenhuid een stuk dikker, de doorbloeding is beter en mannen zweten meer. En niet eerlijk maar wel waar: vrouwen krijgen eerder rimpels. De rimpels van de man zijn dan wel weer dieper. Het lijkt dus logisch dat veel producten zijn aangepast aan de verschillende huidtypen. Toch is bijvoorbeeld een scrub prima te gebruiken voor mannen vrouwen. Kijk maar eens naar de fijne producten van Rituals. Je verwijdert er de dode huidcellen mee en daarna is je huid helemaal klaar voor een fijne dag- of nachtcrème of een masker.

Gezichtsverzorging