Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Haarverzorging

Ben je ook zo jaloers op mensen met mooi haar? Goed nieuws: ook jij kan een indrukwekkende bos kweken. Als je er maar goed voor zorgt. Of je nu veel of weinig haar hebt, met de juiste haarverzorging zien jouw wilde manen er verzorgd en gezond uit. Een kwestie van heel zuinig zijn op je haar en regelmatig even een extra oppepper toevoegen in de vorm van een haarmasker of met wat arganolie. Met de producten van bijvoorbeeld  Maroccanoil, Christophe Robin of Aveda ziet je haar er altijd mooi en verzorgd uit.

 

Soorten haarverzorging producten

Om je haar optimaal te verzorgen, moet je verzorgingsproducten combineren. Als het echt goed wil doen heb je de volgende producten altijd in huis:

  • Verzorgende haarmaskers. Een haarmasker is vooral geschikt voor haar dat veel geverfd wordt. Je pept je haar er flink mee op. Het voelt een beetje als conditioner en je gebruikt het ook zo: Even in laten werken en daarna afspoelen. Maar het effect van een haarmasker gaat verder dan dat van een conditioner. Het herstelt je haar nog intensiever en geeft je haar meer volume en glans. Houd als richtlijn aan dat je haar eens per twee weken een masker verdient. In de zomermaanden mag je dat zelfs uitbreiden naar eens per week. Dat geldt ook in andere seizoenen voor fanatieke zwemmers: een haarmasker helpt om je haar weer te laten herstellen van chloor.
  • Conditioner. Een conditioner legt een soort extra laagje over je haar waardoor het makkelijk door te kammen is en lekker zacht wordt. Een conditioner mag je elke dag gebruiken.
  • Een goede borstel en een goede kam. Ja je leest het goed. Je hebt ze echt allebei nodig. Een kam gebruik je namelijk voor nat haar en een borstel voor droog haar.
  • Arganolie. Deze olie is onmisbaar in je badkamer. Zeker als je haar de neiging heeft om te gaan pluizen. Arganolie gebruik je voordat je gaat föhnen, als een beschermende laag, of gewoon om je haar wat makkelijker en soepeler te laten vallen. Deze olie komt oorspronkelijk uit Marokko en is nu ook in de rest van de wereld ongekend populair.
  • Shampoo. Dit product  hoeven we niet meer toe te lichten toch? Gebruik je shampoo met mate en je hebt er het meeste plezier van. Meer dan drie keer per week is niet goed voor je haar.

Haarverzorging