Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Aftersun

Benieuwd naar het schoonheidsgeheim van André van Duin? De cabaretier, radio- en televisiemaker onthulde het een aantal jaar geleden. Aftersun. Dat smeert hij dagelijks en het verklaart waarom hij met zijn 71 jaar nog steeds een prachtige gladde huid heeft. Het is dus het proberen waard om een aftersun als dag- of nachtcrème te gebruiken. Die van Clarins bijvoorbeeld. Deze aftersun heeft een bruinend effect. Ook heerlijk: de aftersunproducten van Lancester. Als je slim bent, geef je niet alleen je huid een aftersunbehandeling, maar ook je haar. Met een fijn masker van Aveda bijvoorbeeld. Die kun je ook gebruiken om je haar een oppepper te geven als je veel in chloorzwembaden zwemt.


Kalmeert de huid

De meeste mensen pakken de aftersun pas uit de kast als ze voelen dat ze verbrand zijn. Logisch, maar niet zo handig, Aftersun gebruik je eigenlijk altijd na een zonnige dag. Ook als je jezelf wel hebt ingevet met een goede zonnebrandcrème. Aftersun is dus sowieso onmisbaar in je badkamer. Op dagen dat de zon flink heeft geschenen, kalmeert het je huid. Zeker als je voelt dat je huid een optater heeft gekregen, is aftersun onmisbaar. Je bent meteen van het gloeiende gevoel af en je huid wordt weer gevoed en hersteld.

 

Wanneer smeer je aftersun?

De zon mag dan bijvoorbeeld in de herfst niet echt krachtig voelen, vaak wordt toch een hoop schade aan je huid aangericht. Je huid droogt uit en blijft minder lang mooi en elastisch. Door na een zonovergoten dag je huid in te smeren met aftersun herstel je een deel van de schade. Eigenlijk zou je dus altijd een tube aftersun in je tas moeten stoppen. Je weet in Nederland immers nooit wanneer het weer omslaat. Het ene moment ontwijk je plassen en het andere moment zit je heerlijk op een terras in de zon!

 

Hoe smeer je aftersun?

Als je verbrand bent is het goed om heel even te wachten met aftersun. Dat klinkt tegenstrijdig maar je huid moet afkoelen. Sommige aftersuns zijn erg dik van structuur waardoor de poriën niet goed open kunnen staan. Het is beter om je huid te koelen met bijvoorbeeld lauwwarm water. Als je merkt dat je huid wat minder gloeit is het tijd voor aftersun. Smeer niet te dik maar wel vaak. Houd hetzelfde schema aan als je zonnebrand. Smeer dus ongeveer om de twee uur.

Aftersun

Vergelijkbare categorieën