Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Zonnecrème

Natuurlijk smeer jij je goed in als de zon schijnt. Maar doe je dat in alle seizoenen? In de zomer zit de zonnecrème waarschijnlijk standaard in je handtas. Maar wist je dat je ook wel wat bescherming kunt gebruiken in de felle najaarszon? En op wintersport? Dan is smeren natuurlijk helemaal een must! Kies voor een goed huidverzorgingsproduct met een hoge SPF van merken die bekend staan om hun uitstekende ingrediënten. Clarins bijvoorbeeld, of Lancaster, Sisley, Tom Ford of Rituals.

 

Zuinig zijn op je huid

Verbanden is desastreus voor je huid: je huid veroudert snel en het kan zelfs huidkanker veroorzaken. Zonnecrème beschermt je tegen de schadelijke gevolgen van UV-straling. Zo voorkom je dat je huid er niet mooi meer uitziet, en er rimpelig uitziet in plaats van zongebruind. Kortom: belangrijk om je huid goed te verzorgen en te beschermen. Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door.

 

Smeren kun je leren

Sommige mensen smeren wel, maar doen het op de verkeerde manier. Zo denken ze dat ze beschermd zijn, maar lopen ze alsnog kans op huidschade. Met deze tips kun je veilig genieten van de zon:

  • Gebruik elke dag minstens factor 30.
  • Smeer je om de twee uur in met zonnecrème.
  • Wees niet zuinig met je zonnecrème. Als je te dun smeert, neemt je beschermingsfactor ook af. Bang voor witte strepen op je gezicht? Dat is bij de meeste zonnecrèmes allang verleden tijd. Alleen de waterresistente zonnecrèmes hebben die eigenschap.
  • Bekijk in je weer app wat de verwachtingen zijn qua UV straling. Pas daar je factor op aan. Het is sowieso goed om altijd een factor 30 en een factor 50 crème aan te schaffen.
  • Zorg ervoor dat je meerdere verpakkingen zonnecrème aanschaft en verdeel ze over de tassen die je vaak gebruikt. De meeste merken verkopen hun zonnecrème ook in kleine verpakkingen.
  • Vergeet niet om te genieten van de zon. Want de zon is ook een bron van vitamine D. En die vitamine neem je ook op als je je insmeert.

 

Als de zon is gezakt

Is de zon gezakt en de zonbescherming niet meer nodig? Verwen dan je huid met een goede aftersun. Deze crèmes hydrateren, repareren en verkoelen. Zo kun je heerlijk genieten van de rest van je avond. Of dat nu met een cocktail op het strand is of in de après-skihut op wintersport.

Zonbescherming