Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Categorie Horloges
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Wat draag jij graag om je pols?

Natuurlijk moet je horloge passen bij de andere sieraden die je draagt. Als je kiest voor een dameshorloge van een van je favoriete merken zit je meestal wel goed. Er zijn veel modemerken die ook horloges verkopen. Esprit was een van de eerste merken die daarmee begon. Inmiddels zijn ook merken als Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Diesel, DKNY en Armani Exchange bekende horlogemerken geworden.

 

Scandinavisch design

Scandinavische merken doen het altijd goed op de Nederlandse markt. Nederlanders zijn namelijk dol op ingetogen design: strak, minimaal en superelegant. Horlogemerken als Skagen, Obaku Denmark, Jacob Jensen en Danish Design worden dan ook al jarenlang goed verkocht. Niet Scandinavisch, maar wel strak qua vormgeving zijn de horloges van het Amerikaanse merk Fossil. Ze onderscheiden zich met hun stoere design en de unisex uitstraling van hun ontwerpen.

 

Uitpakken met Michael Kors en Kate Spade New York

Het tegenovergestelde van een ingetogen design zien we bij de dameshorloges van Michael Kors. Deze horloges vallen meteen op aan je pols. Dat komt door de glimmende details. Bij Michael Kors zijn ze dol op glitter en glamour. Dat is te zien aan de afwerking: de horloges zijn allemaal voorzien van sierstenen. Ook andere vormen van versiering komen veel terug bij Michael Kors. Hou je van deze stijl maar mag het van jou met iets meer humor? Kijk dan eens naar de collectie van Kate Spade New York: supergrappige prints met verwijzingen naar, hoe kan het ook anders, New York.

Dameshorloges