Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Damesparaplu’s

Regenpakken zijn niet voor iedereen. Wel handig, maar toch zijn er momenten waarop je liever voor een paraplu kiest. Een sollicitatiegesprek bijvoorbeeld, waarvoor je zorgvuldig een outfit hebt uitgezocht. Hoe mooi de regenjassen van Rains bijvoorbeeld ook zijn: soms is een mooie paraplu een beter idee. Liefst in combinatie met een ritje in de tram, metro, bus of auto. Dan hoef je maar een klein stukje door de regen te overbruggen.

 

Regen of storm? Senz paraplu

Hoe hard de weermannen en vrouwen ook hun best doen: ze zitten er wel eens naast. Wil je het zekere voor het onzekere nemen? Koop een stormbestendige paraplu. Die houdt je ook droog als je op de fiets zit. De storm-paraplu's van Senz hebben al verschillende design prijzen gewonnen. Logisch, want het ontwerp wijkt nogal af van een normale paraplu. Dat moet ook wel want de Senz paraplu's beloven dat ze je droog houden bij windstoten tot wel 100 km per uur. En dat betekent ook dat ze niet binnenstebuiten vouwen bij de eerste lentebries. Wel zo fijn voor je kapsel. Ook leuk om te weten: de ontwerpers bedachten de paraplu toen ze voor de zoveelste keer tot op hun sokken waren natgeregend.

 

Paraplu voor miezer

Zo’n stormparaplu is natuurlijk ideaal, maar past niet lekker in je handtas. Is de verwachting dat het alleen een beetje gaat miezeren? Dan kun je dat prima doorstaan met een kleine opvouwbare paraplu. Bij MiniMax doen ze hun naam eer aan. Het merk ontwerpt super kleine opvouwbare paraplu's die makkelijk in je tas passen. En laat de zon op zich wachten, dan geef je gewoon zelf wat kleur aan een grijze dag. De paraplu's van MiniMax zijn er namelijk ook in kikker groen, fuchsia roze, knalrood en zilver.

 

De allermooiste: de Hudson’s Bay paraplu

Oké, we zijn natuurlijk niet helemaal onpartijdig maar we vinden de paraplu van Hudson’s Bay de allermooiste. Dit exemplaar uit onze eigen collectie past perfect bij een mooie trenchcoat en zorgt ervoor dat je niet alleen droog, maar ook stijlvol voor de dag komt.

Paraplu's voor dames