Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Portemonnees & Pasjeshouders (80)
Categorie Portemonnees & Pasjeshouders
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Damesportemonnees

Vind je Tikkie ook de uitvinding van de eeuw? Het is inderdaad handig, maar als je altijd je portemonnee thuislaat, maak je geen vrienden. Datzelfde gebeurt als jij je pasjes los in je zak stopt en ze daardoor steeds kwijtraakt. Met een mooie damesportemonnee doe je jezelf en je vrienden een groot plezier. Een bijkomend voordeel van pasjes in een portemonnee in plaats van los in je broekzak? Je pasjes breken niet meer om de haverklap als je gaat zitten. Het geld dat je voorheen uitgaf aan nieuwe pasjes, kun je weer investeren in mooie damesportemonnees.

 

Mooie damesportemonnees laat je niet liggen

Het voordeel van mooie leren damesportemonnees? Die vergeet je niet snel! Als jouw mooie Tommy Hilfiger in het café op tafel ligt, is de kans klein dat je hem laat liggen. En wat denk je van een knalrode Guess portemonnee met gouden letters? Bij Moschino weten ze ook hoe ze jouw aandacht vasthouden. Hun prachtige Love Moschino Collectie is uitgevoerd in fantastische kleuren en structuren.

 

Geen damesportemonnees, maar een pasjeshouder

Heb je echt nooit geld op zak en betaal je alles met je pinpas? Dan is een mooie pasjeshouder een goed alternatief. Je pasjes zitten handig bij elkaar in een houder en dwalen dus niet rond in drie verschillende tassen en een paar jaszakken. Je weet dus zeker dat je altijd de juiste pasjes bij je hebt. Bij Estella Bartlett weten ze hoe ze mooie pasjeshouders moeten ontwerpen. Met bijzondere en grappige slogans trekken ze gegarandeerd je aandacht. Ze hebben trouwens ook mooie paspoorthoesjes ontworpen.

 

Damesportemonnees matchen met je handtas

Wil je echt eens indruk maken? Kies dan voor damesportemonnees die helemaal matchen met je handtas. Bij Cowboysbag kun je zelf een mooie combinatie maken. Hun portemonnees zijn het best te omschrijven als een soort mini-me van hun handtassen. Ze zijn er in dezelfde kleuren en in hetzelfde design. Grappig, maar zeker ook heel stijlvol.

Portemonnees & Pasjeshouders

Portemonnees & Pasjeshouders voor dames