Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Badpakken

Krijg jij de bibbers van een bikini? Draag dan een badpak. Een mooi sexy badpak doet niet onder voor de tweedelige variant. Een corrigerend badpak is vaak zelfs nog veel mooier. Logisch ook dat we op het strand steeds meer badpakken voorbij zien komen.

 

Waarom een badpak dragen een goed idee is

Er zijn verschillende redenen om een badpak te verkiezen boven een bikini. Misschien wissel je graag eens af, misschien ben je bang voor zonneschade aan je huid of misschien denk je dat jouw vormen beter uitkomen in een gewoon of corrigerend badpak. Wat de reden ook is: een mooi badpak is een perfecte strandoutfit. Combineer het met een fijne omslagdoek, mooie slippers en een goede zonnebril en je voelt je helemaal op je gemak. 


Langere benen & een beter figuur

Ook leuk om te weten: een goed gesneden badpak maakt je benen langer. En een badpak met een open rug is ongelofelijk sexy. Soms is een beetje meer stof een stuk spannender dan wat minder. En oh ja: met een badpak ben je altijd compleet. Je bent namelijk niet de enige die zich vlak voor een vakantie rot zoekt omdat je wél het bovenstuk kan vinden maar niet het broekje.

 

Geen gênante momenten

Iedereen die wel eens met haar bikini in een ruige zee heeft gestaan, kent het gevoel: blijft mijn bikini wel of niet zitten? Met een badpak aan hoef je je geen zorgen te maken. Je komt de zee net zo uit als je erin gaat. En je kunt helemaal los op de duikplank. Best een geruststellend idee toch?

Badpakken voor dames