Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Badmode

Rol jij je handdoek uit en ga je urenlang gestrekt met een boek? Of ren je meteen de zee in? Het maakt nogal uit welke badmode bij je past als je een zwemmer of een bakker bent. Een badpak blijft gegarandeerd zitten, ook als je hoge golven trotseert. Maar met een bikini word je op meer plekken bruin. Wat wordt het voor jou op vakantie? Een bikini of een badpak?

 

Stijlvol het strand op? Trek een banaan aan

Of je nu kiest voor een badpak of een bikini: trek een banaan aan, dan zie je er gegarandeerd goed uit. Nee, we zijn niet gek geworden bij Hudson’s Bay: we zijn gewoon heel erg fan van het merk Banana Moon. Ze maken de mooiste badpakken en bikini’s voor elk figuur. Extra leuk: Banana Moon maakt ook zwemkleding voor mannen en kinderen. Zo kun je met je partner of mini-me de show stelen op elk strand.

 

Maar wat als ik nou een badpak wil?

Gelijk heb je. Een badpak is supercomfortabel. Maar weet je wat pas écht leuk is? Een badpak en een bikini afwisselen. Zo steel je tijdens je vakantie elke dag de show in een andere outfit. Er bestaat namelijk niet zoiets als een badpak- of een bikinilijf. Als je rekening houdt met de vorm van je lichaam kun je alles aan. En hoef je dus nooit te kiezen. Behalve de mooiste exemplaren uit onze collectie.

Badmode voor dames