Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Damesbroeken

Rock jij een broek? Waarschijnlijk doe je dat door goede combinaties te maken. Bijvoorbeeld een simpele skinny gecombineerd met een blouse met drukke print. Of juist andersom: een opvallende broek met een basic blouse of sweater. Om meteen een wijdverspreid misverstand de wereld uit te helpen: een broek kan net zoveel indruk maken als een jurk. Ook tijdens chique gelegenheden.

 

Damesbroeken voor op je werk

Welke broek je aan kunt naar je werk hangt af van je baas. Misschien is een skinny of boyfriend jeans geen enkel probleem. Felle prints en trackpants zullen in dat geval ook wel kunnen. Maar wat als dat een absolute no go is op je werk en je niet blij wordt van een jurk? Niks aan de hand: er zijn genoeg damesbroeken die superstijlvol zijn.  Een mooie damespantalon bijvoorbeeld. Kan niemand wat van zeggen. Wil je jouw benen optisch langer laten lijken? Dan zijn broeken met wijde pijpen je beste vriend. Als je op zoek bent naar een echte klassieker, kies dan voor een zwart-witte print. Het Pied-de-Poule patroon doet het niet alleen goed op de golfbaan, maar ook op de werkvloer.

 

Mooie damesbroeken voor warme dagen

De zomers worden steeds warmer en duren langer. Dat betekent ook dat je steeds langer een mooie linnenbroek voor dames kunt dragen. Het is de ideale stof voor warme dagen: luchtig, licht en supercomfortabel. Laat je liever wat meer van je gebruinde benen zien? Kies dan uit onze ruime collectie korte damesbroeken en korte shorts.

 

Broek, maar dan net even anders

Je houdt ervan of je kan er niks mee: een jumpsuit. Fans weten dat een goed jumpsuit wonderen doet voor je figuur. Bovendien zitten ze heel erg lekker. Combineer een jumpsuit met mooie hakken en je ziet er gegarandeerd uit als een vrouw van de wereld.

Broeken voor dames