Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Categorie Jeans
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Damesjeans

Wedden dat jij er ook een in de kast hebt hangen? Een mooie damesspijkerbroek? Nederlanders staan erom bekend dat ze graag denim dragen. Logisch: want een mooie damesjeans past bij elke outfit. Bovendien is er maar weinig dat lekkerder zit. Ook handig: damesjeans zijn makkelijk te combineren.

 

Spijkerbroeken voor vrouwen

Het is nu bijna niet meer voor te stellen, maar pas vanaf halverwege de jaren zestig konden vrouwen broeken dragen. Tot die tijd werd dat nauwelijks geaccepteerd: vrouwenbenen werden bedekt door een rok of jurk. Gelukkig is die tijd voorbij. Want een damesjeans zit ook heel erg fijn. Sommige merken maken er een echte wetenschap van. G-Star Raw bijvoorbeeld, of Denham. Zij hebben zich gespecialiseerd in denim en weten dus precies hoe je de perfecte damesjeans maakt.

 

Verschillende modellen damesjeans

Er valt heel wat te kiezen als je van denim houdt. Dit zijn de meest gedragen modellen:

 

  • Flared Jeans. Dit model is terug van weggeweest en wij snappen wel waarom. De pasvorm laat je benen eindeloos lang lijken. Deze broek zit strak om je bovenbenen en loopt daarna wijder uit. Jeansmerk Lois maakt ze al vanaf de jaren zeventig en niet alleen de jeans maar ook het merk is bezig aan een revival.
  • High waist jeans. Ook deze jeans doen iets magisch voor je benen. Door de hoge taille lijken je benen een stuk langer. Kijk maar eens naar de High Waist modellen van G-star of die van Scotch & Soda.
  • Slim fit en skinny jeans. Heb je van jezelf al mooie slanke benen? Accentueer ze dan met een mooie skinny jeans of een slim fit jeans. Een merk als Nikkie heeft zich gespecialiseerd in deze modellen.

 

Verschillende wassingen voor damesjeans

Heb je eenmaal je favoriete model gevonden? Dan is het nog niet voorbij met de keuzestress. Je kunt namelijk ook nog kiezen uit veel verschillende kleuren en wassingen. Ga je voor de vintage look met rafels en slijtplekken of kies je voor een hagelnieuwe look in diep donkerblauw of zwart? Vrijwel alle merken bieden verschillende uitvoeringen aan van hun modellen.

Jeans voor dames