Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Damesblouses

Het voordeel van damesblouses? Je kunt ze altijd aan. Zelfs als je slaapt? Ja zelfs als je slaapt. Tenminste: het ziet er in de reclame altijd zo verleidelijk uit: een vrouw die wakker wordt in het overhemd van haar vriend. Of het ook lekker zit, moet je zelf maar even uitproberen. We weten wel zeker dat damesblouses op alle andere momenten van de dag een prima keuze zijn. Damesblouses ogen netjes, passen bij een broek en een rok en ze staan eigenlijk iedereen.

 

Waarom jouw lijf damesoverhemden nodig heeft

Natuurlijk: dat beeld van dat slaapoverhemd lijkt heel wat. Maar we adviseren je toch om te kiezen voor damesoverhemden. Die zijn namelijk ook echt gemaakt voor het vrouwelijk lichaam. En dat vraagt dus om wat andere accenten dan een mannenoverhemd. De kans is groot dat een mannenoverhemd ervoor zorgt dat je lijkt op een rugbyspeler. Een strak gesneden damesoverhemd benadrukt je vrouwelijke vormen juist. Zeker de Italiaanse damesoverhemden doen een hoop goeds voor je figuur. In Italië weten ze namelijk wel hoe je er fantastisch uit kunt zien met naden en accenten op de juiste plek. Kijk maar eens naar de fijne damesoverhemden van Marc O’Polo. Op het eerste gezicht lijken ze heel basic, maar als je ze aantrekt, snap je meteen waarom ze zo populair zijn.

 

Voor elk weer passende damesblouses

Eigenlijk zijn damesblouses hét kledingstuk voor ons land. Er zijn namelijk blouses voor elk seizoen en voor elk weertype. Blouses met korte mouwen, blouses met lange mouwen, blouses van zware stof en echte dameszomerblouses. Omdat het bij ons nooit echt koud wordt, kun je in de winter meestal ook prima een blouse aan. Dalen de temperaturen toch flink? Dan blijft een blouse een goede keuze. Een met een mooie print bijvoorbeeld, die je onder een trui met een wijde hals draagt. Wedden dat je je een Parisienne voelt?

Blouses & tunieken voor dames

Vergelijkbare categorieën