Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Categorie Truien & Vesten
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Damessweaters

Yes! Het is weer sweatertijd. Dat betekent dat je weer kunt laten zien wat jouw stijl is. Kies je voor damessweaters met grote prints en logo’s? Of ben je meer het type voor een Bretonse streep of kleine details? Of heb je geen boodschap aan hokjes en draag je gewoon de ene dag een hysterische kleurencombinatie om een dag later in stemming donkerblauw naar je werk te gaan? Groot gelijk heb je. Hokjes zijn zo 2014.

 

Say it out loud

Soms heb je een merk gevonden dat helemaal bij je past. Zo goed zelfs dat je het wel van de daken wilt schreeuwen. Dan hebben gelukkig veel merken hun naam of logo lekker groot op hun damessweaters staan. Bij Tommy Hilfiger bijvoorbeeld zetten ze met grote letters Tommy op hun truien. En de typische schaar van Denham? Ook super herkenbaar. Net als de prints van Superdry.

 

Rustig design en mooie stoffen

Houd jij je lievelingsmerk liever voor je? Kies dan voor een rustig ontwerp. De truien van Marc ‘O Polo bijvoorbeeld of de damessweaters van Fabienne Chapot. Andere merken voor als je op zoek bent naar een rustig design en mooie stoffen? Axiome natuurlijk. En Ichi. Of de mooie pullovers van By Bar.  

 

Dameshoodies voor de sportieve look

Wil jij een trui niet alleen om je lijf maar af en toe ook op je hoofd dragen? Kies dan uit de dameshoodies van bijvoorbeeld Calvin Klein of Adidas. Ook Superdry heeft een paar van deze supercomfortabele truien met capuchon in de collectie.

 

Duurzame damessweaters

Natuurlijk hebben we ook duurzame damessweaters in onze collectie opgenomen. Het Duitse merk Armed Angels bijvoorbeeld. Het katoen dat ze gebruiken voor hun damessweaters is biologisch en Fair Trade. Als je dat weet, zitten die superzachte en supercomfortabele damessweater nog lekkerder. Bovendien zijn de ontwerpen meer dan de moeite waard.

Sweaters voor dames

Vergelijkbare categorieën