Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Lingerie & Nachtmode (817)
Categorie Lingerie & Nachtmode
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Lingerie

Wist jij dat het lingerie is die bepaalt of die designerjurk je wel of niet staat? Lingerie kopen, betekent investeren in je figuur. Want met goed passende lingerie staat alles mooier. Je figuur komt beter uit en wordt precies op de goede plekken ondersteund. En lingerie doet nog veel meer met je: als je sexy lingerie onder je kleding draagt, is de kans groot dat je je ook sexy voelt. En dat zie je dan weer terug in je uitstraling.

 

Lingerie kopen

Lingerie passen is niet echt een feest. Je voelt je ongetwijfeld ongemakkelijk en je pashokje uitkomen om in een grote spiegel te kijken, doe je ook niet snel. Toch is het belangrijk dat je je goed laat adviseren over lingerie. Weet je eenmaal wat je maten zijn en welk merk jouw figuur perfect ondersteunt, dan hoef je nooit meer een pashokje in. Want sexy lingerie kopen doen we het liefst online.

 

Grote maten lingerie

Sexy lingerie is er in alle maten, ook grote maten. Sommige merken zijn daar zelfs in gespecialiseerd. Prima Donna bijvoorbeeld. Ook klassieke merken als Sapph en Sloggi hebben grote maten lingerie toegevoegd aan hun collectie. Een aparte categorie vormt het corrigerend ondergoed. Merken als Maidenform en Magic Bodyfashion hebben zich toegelegd op deze lingerie. Zij weten dat er in alle maten behoefte is aan lingerie die af en toe iets verbloemd. Hun ontwerpen zijn naadloos en prettig draagbaar.

 

Kanten lingerie

Kant en lingerie horen bij elkaar. Een kanten detail zorgt dat je er verleidelijk uitziet en je verleidelijk voelt. Bovendien is kant een prettig draagbare stof. Kies je voor ondergoed dat uit gemixt materiaal bestaat of durf je te gaan voor een setje dat helemaal van kant is? Met een uitgebreide lingeriecollectie kies je elke dag een lingeriesetje dat past bij je stemming.

 

Nachtmode

Maar wat doe je nou aan als je lingerie uit is? Mooie nachtmode natuurlijk. Dat hoeft niet altijd een verleidelijk nachthemd te zijn: vooral in de winter is er niks lekkerder dan een klassieke pyjamabroek. Calvin Klein en Tommy Hilfiger ontwierpen ze zo comfortabel dat je ze bijna niet meer uit wil doen. Triumph maakt je vooral blij met sexy nachthemden.

Lingerie & Nachtmode