Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Balconette-bh

De Balconette, wat een fijne uitvinding. Een balconette-bh is namelijk inderdaad een soort balkon voor je borsten. Wat daar zo handig aan is? Een balconette bedekt alleen het onderste deel van je borsten en lift de boel aan de bovenkant. Bovendien zitten de bandjes meer aan de zijkant dan bij een gewone bh. Daardoor zie je ze minder zitten onder je kleding.

 

Voor wie is de balconette geschikt

De balconette-bh is het meest ideaal voor vrouwen met een kleine of gemiddelde cupmaat. Je borsten worden namelijk een beetje gelift door dit model. De balconette geeft vooral steun aan de onderkant. Bij een grote buste kun je vaak rondom wat meer steun gebruiken.

 

Verleidelijk en stijlvol

Balconette-bh’s zijn er in verschillende stijlen. Als je op zoek bent naar verleidelijke en stijlvolle lingerie, moet je zeker eens kijken bij de collectie van Simone Perele. Dit merk heeft prachtige kanten ontwerpen die ook nog eens superdraagbaar zijn. Het lingeriemerk komt uit Parijs en dat zie je terug in de ontwerpen: stijlvol en met de flair waar Parisiennes zo goed in zijn. Ook bij Chantelle en Passionata zijn ze goed in het ontwerpen van draagbare en verleidelijke balconettes.

 

Van sportief tot sexy

Bij Calvin Klein maken ze ondergoed voor verschillende gelegenheden. Is dit jouw merk? Dan kun je terecht voor verschillende soorten balconette-bh’s. Van sportief met een groot logo tot ingetogen met kanten details. Bij dit merk zijn ze in staat om voor elke gelegenheid en stemming een balconette-bh te ontwerpen – van sportief tot sexy.

 

Huidkleurige balconettes

Wil je de illusie wekken dat je helemaal geen bh draagt? Bijvoorbeeld onder een wit of doorschijnend shirt? Kies dan voor een huidkleurige balconette-bh. Bijvoorbeeld een van Prima Donna. Ook een goede keuze: een balconette van Marie Jo. Dit merk zet al jaren de standaard als het gaat om goede lingerie. Het merk heeft een luxe uitstraling en is toch betaalbaar. Bovendien is de kwaliteit van Marie Jo zo goed dat een balconette-bh lang meegaat.

Balconette bh's

Vergelijkbare categorieën