Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Bralettes & Triangel bh's (54)
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Bralettes

Een bralette? Je gaat er gegarandeerd indruk mee maken op Wordfeud. Toch is een bralette best een simpel ding. Het is namelijk gewoon een niet-voorgevormde bh zonder beugels. En ja: dat is inderdaad behoorlijk comfortabel.

 

De voordelen van een bh zonder beugel

Bralettes zijn een fijne oplossing als je een kleine cupmaat hebt. Je hebt het gevoel dat je geen bh draagt, maar krijgt toch ondersteuning. De zachte stof voelt prettig aan op je huid en je hebt geen last van knellende beugels. Er zijn verschillende modellen bralettes. De sportieve modellen van Calvin Klein hebben een sportieve look, merken als Passionata en Chantelle hebben sexy uitvoeringen: met veel kant. Deze bralettes kun je onderdeel laten uitmaken van je outfit. Dat doe je door bijvoorbeeld een shirt met een wijde hals te dragen waardoor de bandjes tevoorschijn komen.

 

De juiste maat bralettes vinden

Een bralette is geen bh. Daarom zijn de maten van bralettes ook net even anders. Als je op zoek gaat naar bralettes heb je niks aan je cupmaat. Je moet letten op je kledingmaat. De meeste bralettes worden verkocht in de maten s, m en l. Sommige merken verkopen ook grotere maten bralettes. Het is heel persoonlijk of een bralette prettig zit als je een grote cupmaat hebt. Misschien is het een idee om een gewone bh af te wisselen met een bralette?

 

Bralettes terug van weggeweest

Bralettes zijn bezig aan een opmars. Grappig, want bralettes zijn helemaal niet nieuw. Sterker nog: de eerste bh zonder beugel is uitgevonden in 1910! Mary Phels Jacobs was helemaal klaar met alle korsetten die ze moest dragen en had zin in iets luchtigers. Ze knipte een zakdoek doormidden en maakte er een bh zonder beugel van. Al gauw waren haar vriendinnen ook enthousiast en werden de korsetten ingeruild voor bralettes. Dus als je je sexy kanten bh zonder beugel aantrekt, heb je dat eigenlijk te danken aan een zakdoek.

Bralettes & Triangel bh's

Vergelijkbare categorieën