Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

De ideale bh bestaat niet

Waarom de ideale bh niet bestaat? Omdat er een bh is voor elke gelegenheid. Een bh voor als je een date hebt, een sport bh of een bh zonder bandjes voor onder die jurk met open hals. Net als je gewone garderobe is het slim en handig om af te wisselen. Voor elke sfeer en stijl een eigen bh. Je voelt je elke dag mooi met een goede bh

 

Bh zonder beugel

Eerst maar eens even een misverstand uit de weg ruimen. bh’s zonder beugel zijn ook geschikt voor vrouwen met een wat grotere cupmaat. Sterker nog: het is goed om een beugelbh af te wisselen met een bh zonder beugel. Nog een voordeel: je hoeft niet bang te zijn dat het mis gaat in je wasmachine. Je zal de eerste niet zijn die een monteur moet laten komen omdat er een beugel tussen de deur of trommel is blijven zitten. Een bh zonder beugel noem je ook wel bralette. Alle lingerie merken maken deze bh’s. Ze zijn er dus in alle kleuren en modellen. Van sexy rood met kant van Passionata tot sportief in wit en zwart van Calvin Klein.

 

Bh met voorsluiting 

Doe jij je bh nog steeds achterstevoren aan om hem daarna naar voor te draaien? Je bent niet de enige die moeite heeft met de sluiting van je bh. Gelukkig is daar een handige oplossing voor: de bh met voorsluiting. Nooit meer gedoe en geworstel achter je rug. De bh van Magic Bodyfashion met voorsluiting is niet alleen heel handig om aan te doen, hij is ook nog eens strapless. Zo komt je jurkje met boothals een stuk beter tot zijn recht.

 

Bh voor grote maten

De gemiddelde kledingmaat van vrouwen wordt steeds groter. Ook de cupmaat neemt toe. Vroeger was het lastig om iets leuks te vinden als je cup D of meer had. Tegenwoordig kun je mooie bh’s kopen in elke maat. Marie Jo L Aventure is een van de merken waar je een prachtige bh in grote maten kunt kopen.

 

Sport bh

Als je sport is een sport bh noodzakelijk, zeker als je een wat grotere cupmaat hebt. Een sport bh ondersteunt je borsten en zorgt ervoor dat niet onzeker bent tijdens het sporten. Je hoeft je geen zorgen te maken over gezwabber want je sport bh houdt alles op zijn plek. Ook kun je je veel vrijer bewegen en dus veel beter en geconcentreerder sporten. Je kunt kiezen uit veel verschillende merken als je op zoek bent naar een sport bh. Nike natuurlijk, maar ook Puma, Adidas en Shock Absorber maken fijne sport bh’s.

Bh's