Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Pyjama's & Loungewear (47)
Categorie Pyjama's & Loungewear
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Damespyjama

Nu even eerlijk: wat zou je het allerliefste dragen als stijl geen issue was? Als je baas niet moeilijk zou doen over je outfit en je vrienden ook niet? Een pyjama natuurlijk. Want er gaat niks boven een fijne damespyjama. Een fijne pyjama zit nergens strak, is gemaakt van fijne zachte stof en staat nog gezellig ook.

 

Stijlvol bankhangen

Sommige damespyjama’s zijn bijna te mooi om alleen in huis aan te trekken. De pyjamablouse van Calvin Klein bijvoorbeeld. Of het huispak van Pastunette. Deze nachtmode is extreem stijlvol. Niks om je voor te schamen als de pakketbezorger op een zaterdagochtend ineens voor je neus staat met weer een nieuwe aankoop uit onze collectie. Met de pyjama’s uit onze collectie zie je er dag en nacht goed uit. Zelfs ná een nachtje bingewatchen.

 

Prints om van te houden

We zijn dol op de prints op de pyjama’s van Chelsea Peers. We kunnen alleen niet kiezen. Gaan we slapen in onze unicorn damespyjama of toch liever in de white flamingo? Bij Chelsea Peers maken ze je hebberig. Eigenlijk wil je elke dag van de week in een andere print van dit merk slapen. Al was het maar vanwege de fantastische namen. Hou je vast: Pups in raincoats, golden pineapple of inflatable flamingo: we willen ze allemaal! Bij Love Stories hebben ze het trouwens ook goed begrepen. Ze vrolijken hun nachtmode op met sterren en panterprints en lieve teksten.

 

Nachthemden waar je partner wakker van ligt

Van sommige nachthemden ligt jouw partner gegarandeerd wakker. Omdat ze zo ongelooflijk verleidelijk zijn. De nachthemden van Calvin Klein bijvoorbeeld hebben spannende details en mooie stukken kant verwerkt in hun ontwerp. Ook bij Simone Perele maken ze verleidelijke nachtmode. Wil je echt uitpakken? Kijk dan eens naar de Fall in Love Teddy Pyjama van Passionata: ongelofelijk sexy en ook nog eens gemaakt van superzachte stof.

Pyjama's & Loungewear