Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Schoenen (419)
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

Schoenen voor Dames

De perfecte damesschoenen bestaan niet. Jouw perfecte damesschoen bestaat wel. Want jij weet precies wat bij jou past. Of het nou espadrilles, slippers, sneakers of ballerina’s zijn: je bepaalt zelf wel wat je aan je voeten doet.

 

Weg met de wintertenen

Damesschoenen voor de winter onzin? Wacht maar tot het echt koud wordt. En bovendien is het een prima excuus om supercomfortabele boots te dragen. Of het nou die van Ugg zijn of fijne Timberlands: jij heb gegarandeerd geen last meer van wintertenen. Bij Gant hebben ze het ook goed begrepen. Met de dikke zool heb je niet alleen goed grip, maar ook lekker warme voeten.

 

Sneaker of hak: het mag allemaal

Ben je een sneakermeisje of meer van de hakken? De kans is groot dat je ze allebei graag draagt. De ene keer klassieke zwarte damesschoenen en de andere keer damessneakers. De ene dag sta je op en heb je zin in mooie brogues van bijvoorbeeld Minelli, de andere dag sta je op met de swoosh van Nike in je hoofd. Zorg dat je genoeg in je kast hebt staan om elke dag iets aan je voeten te doen waar je je lekker bij voelt.

 

Trends in damesschoenen

Hoge laarzen komen weer terug in het straatbeeld. Vooral afzaklaarzen zijn de komende periode populair. Gecombineerd met een mooie rok voel jij je gegarandeerd succesvol. En ben je dol op dierenprints? Dan mag je je zebralaarzen of panterprintjes voorlopig nog wel even koesteren. Deze trend blijft namelijk nog wel een tijdje. Wel veranderen de hakken. De cowboyhak is bij damesschoenen bezig aan een opmars. Hoe hoger hoe beter. Gelukkig is er ook een andere trend die daar tegenover staat: sneakers die eruitzien alsof ze rechtstreeks uit de ruimte komen. Voordeel: ze zitten ook buitenaards lekker. Zo kunnen je voeten na een avontuur op hakken mooi even uitrusten.

Damesschoenen