Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Espadrilles

Espadrilles horen in je kast. Geen discussie mogelijk. Je schiet ze zo aan, ze zitten lekker en ze geven je meteen een zomers gevoel. En dan zijn er een paar die je een éxtra blij gevoel geven. De dames espadrilles van Toms bijvoorbeeld. Die doen namelijk niet alleen iets goeds voor jouw voeten, maar ook voor die van kinderen in landen die zelf geen geld hebben voor schoenen.

 

Maar zitten ze ook lekker?

Leuk bedacht van Toms, zo’n goed doel, maar dan moeten hun schoenen wel lekker zitten. Dat zit wel goed. Toms zijn gemaakt van de zachtste stoffen en snijden dus niet op je voet. Je kunt er uren op struinen.

 

We hebben nog een Tom

Noem het toeval, maar we zijn ook fan van de espadrilles van een andere Tom: Tommy Hilfiger! De leren patch geeft de espadrilles een vrolijk accent: op je linkervoet een salamander en op je rechtervoet een cactus. Wedden dat je veel bekijks trekt? Nog een bijzonder detail: het voetbed is van leer. Daar zie je niks van, maar het zorgt er wel voor dat je heerlijk loopt. Bovendien houdt het nare luchtjes tegen. Geen drupje zweet dus in deze zomerse schoenen!

 

Espadrille tip van de dag

Nog even een kleine life-hack. Espadrilles wegen niks. Ze zijn dus ideaal voor in je handbagage of strandtas. Je neemt moeiteloos een paar mee en kunt ze ook nog eens heel makkelijk ergens tussen proppen. Probeer dat met een paar sneakers maar eens te doen. Espadrilles hebben dus niet alleen een fijne zomerse naam, maar bewijzen zichzelf als de ideale oplossing voor warme dagen en tropische vliegvakanties.

Espadrilles voor dames