Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Damesenkellaarsjes

Welke schoenen zijn stoer en elegant tegelijk? Pumps? Mwah: elegant zeker, maar een rock-chick-look kun je wel vergeten. Sneakers? Probeer maar eens een paar te vinden dat echt elegant is. Als je op zoek bent naar de ideale combinatie dan moet je een ander pad inslaan: damesenkellaarsjes.

 

Hoge hak of plat

Ze bestaan: dames die moeiteloos de hele dag op hoge hakken lopen. Super elegant en zonder zich te verstappen bewegen ze van afspraak naar afspraak. Ben jij zo iemand die graag een hoge hak draagt onder haar zwarte enkellaarzen? Kijk dan eens naar de damesenkellaarsjes van Minelli bijvoorbeeld, of naar die van Fabienne Chapot. Sta je liever wat steviger op je voeten? Ook dan is een enkellaars een prima idee. Wat denk je bijvoorbeeld van de onweerstaanbare laarzen van Via Vai? Stoer, uitgesproken en met fantastische details.

 

Kom maar door met die gespen

Goed nieuws voor de gespenfreaks. De nieuwe collectie damesenkellaarsjes is er bij veel merken uitbundig mee versierd. Bij PS Poelman brengen ze er de gothic-look weer helemaal mee terug, terwijl ze zich bij Fabienne Chapot en Tommy Hillfiger meer laten inspireren door een western-look. Heb je niks met gespen maar wil je wel graag opvallen met je enkellaarzen? Kies voor een mooie print aan je voeten. Ook daar zijn ze goed in bij Fabienne Chapot. En bij Via Vai kunnen ze er ook wat van.

Enkellaarsjes

Enkellaarsjes voor dames