Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Dameslaarzen

Wedden dat er dameslaarzen in je kast staan? Regenlaarzen voor dames mag je ook meetellen. Niet? Dan is het hoog tijd om je eens te gaan oriënteren. Want dameslaarzen mogen eigenlijk niet ontbreken in je outfit. Met de juiste laars creëer je de juiste uitstraling: sexy, stoer, feestelijk... met dameslaarzen kan alles.

 

De hoge laars is terug: wij snappen wel waarom

Je kon erop wachten: de terugkeer van de overknee laars. Eigenlijk is het gek dat deze dameslaarzen zo lang uit het straatbeeld zijn verdwenen. Iedereen wil toch graag een laars die je benen langer laat lijken? Overknee laarzen zijn niet alleen sexy, ze geven je ook een krachtige uitstraling. Op deze dameslaarzen voel je je gegarandeerd een vrouw van de wereld.

 

Weg met zweetvoeten, kies voor leer

Dameslaarzen mogen dan wel sexy zijn, zweetvoeten zijn dat natuurlijk niet. Kies voor leren laarzen als je jezelf een gênant moment wilt besparen. Leren laarzen zweten namelijk niet. Bovendien vormen ze zich ook naar de vorm van je voet en zitten ze daardoor een stuk comfortabeler. Ook kun je ze lang mooi houden door ze goed te verzorgen: met de juiste schoensmeer gaan leren laarzen jaren mee.

 

Waarom je enkel jouw sterke punt is

Heb je niks met hoge dameslaarzen, maar zie je er wel graag goed uit? Kies dan voor leren enkellaarzen. Meteen even een misverstand uit de weg helpen: enkellaarzen zijn er niet alleen voor rockchicks. Er is heel wat meer te koop dan een chelsea boot. Kijk bijvoorbeeld eens naar de enkelaarzen van Fabienne Chapot, supervrouwelijk en met mooie gespen als detail. Bij Timberland hebben ze ook een paar mooie modellen toegevoegd aan hun collectie: met een flinke hak onder de klassieke boots hebben ze een hele nieuwe lijn neergezet: superstoer en supervrouwelijk tegelijk. Wij zijn fan.

 

Stampen in de plassen voor kleuters? Echt niet!

Een stijlvolle laars hoort in elke garderobe thuis. Maar hoe zit het eigenlijk met regenlaarzen? Als je regelmatig een festival bezoekt, weet je dat ze onmisbaar zijn. Gelukkig zijn de ontwerpen voor regenlaarzen voor dames steeds leuker geworden. En dat ze waterdicht zijn, is best handig als je met tien bier in je handen op zoek bent naar je vrienden!

Laarzen voor dames