Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Sorteren 1

 

Damespantoffels

De kans is groot dat je te oud bent voor dierenpantoffels. Je weet wel: die onhandige dingen waar je zweetvoeten van krijgt en een keer of tien per dag bijna je nek over breekt. Bovendien maak je er niet echt indruk mee als de date van je dromen plots voor de deur staat. Gelukkig is er een stijlvol alternatief: de damespantoffels van Ugg.

 

Met deze stijlvolle pantoffels kom je de winter door

Bij Ugg hebben ze begrepen hoe je stijlvolle en warme damespantoffels maakt. Hun items zijn geïnspireerd op Spaanse sloffen en verkrijgbaar in de modellen Scuffette en Dakota. De Scuffette is geïnspireerd op de Spaande slof, de Scuffette is een winterse knipoog naar de bootschoen. Ze zijn zo mooi dat je ze met moeite verruilt voor schoenen. Mocht je het aandurven om er mee naar je werk te gaan dan kan het: de zool is gemaakt van rubber, gemixt met kurk. Volgens Ugg is de Scuffette geschikt voor ‘licht gebruik buitenhuis’. We zijn dus niet verbaasd als we de Ugg pantoffels ook op straat gaan spotten.

 

De beste materialen voor de warmste voeten

De schoenen van Ugg staan bekend als supercomfortabel. De pantoffels zijn dat natuurlijk ook. Ze zijn gemaakt van suède en wol en houden je voeten urenlang warm, zonder dat ze gaan zweten. Ugg is een Australisch merk dat in de jaren 70 op de markt kwam. De schoenen werden vooral gebruikt door surfers die – als ze uit het water kwamen – snel warme voeten wilden krijgen. Een van de surfers, die zelf uit Californië kwam, introduceerde Ugg in Amerika. Al snel was het merk daarna een hit op bijna alle continenten. De laarzen van Ugg werden een hype en inmiddels is de collectie uitgebreid met pantoffels en andere accessoires zoals handschoenen, sjaals en zelfs slippers. Tegenwoordig draag je dus het hele jaar door je Ugg’s.

Pantoffels voor dames