Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Pumps

Pumps? Dat zijn toch die schoenen die je vriendin draagt die op dat advocatenkantoor werkt? Waar! Maar het zijn ook gewoon super elegante schoenen die heel lekker zitten. Damespumps zijn niet gebonden aan een bepaalde leeftijd of stijl. Kijk maar eens wat een stel rode pumps met een mooie jeans doet. Best indrukwekkend toch?

 

Lange benen zonder struikelpartijen

Pumps zijn meestal niet super hoog. Ze geven je wel lekker lange benen en een mooie houding, maar het zijn geen stelten waar je moeilijk op loopt. De meeste pumps zitten gewoon hartstikke comfortabel, ook als je niet graag op hakken loopt. Dat komt door de lage hakhoogte en de vorm van de hak: bij veel pumps is die wat breder.

 

Wanneer draag je pumps?

Pumps draag je wanneer je wil. Ze zijn te combineren met elk soort kleding. Moet je naar een zakelijke afspraak? Dan zijn de pumps van Unisa of Minelli een goede keuze. Ze zijn simpel, gemaakt van mooi materiaal en super draagbaar, Ben je op zoek naar een stel sexy pumps? Dan is een pump van What For jouw geheime wapen.

 

Welke kleur pump?

Welke kleur pumps je aantrekt mag je helemaal zelf weten. Met bruin en zwart zit je altijd goed maar we vinden eigenlijk dat een mooie set rode pumps niet in je schoenenkast mag ontbreken. Combineer ze met een zwarte skinny en bijpassende nagellak en je voelt je gegarandeerd een powervrouw. Natuurlijk bepaalt ook het soort materiaal je look. Zacht suède geeft ook jou een zachte uitstraling.

Pumps voor dames