Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Damesslippers

Je voeten hebben ook recht op vakantie. Het hele jaar door sjouwen ze je van afspraak naar afspraak. Ze brengen je op de leukste plekken en slepen je door de nacht. Wees daarom lief voor ze en trakteer je voeten op mooie damesslippers. Kunnen ze ook even bijkomen van jouw hectische leven.

 

De populairste slipper van de wereld

Natuurlijk draag je in de zomer graag Havaianas damesslippers. Je bent niet de enige. Op deze damesslippers wordt wereldwijd heel veel gelopen. Het Braziliaanse merk verkoopt er jaarlijks 50 miljoen, verdeeld over 86 landen. In Europa worden ze het meest gedragen, in Portugal bijvoorbeeld lopen 60 op de 1000 inwoners op Havaianas. Ook in Nederland kunnen we de populariteit niet ontkennen: 12 op de 1000 mensen kiest voor de Braziliaanse teenslippers. Logisch, want ze zitten niet alleen lekker, de prints zijn ook vrolijk makend.

 

Damesslippers voor in de winter

Natuurlijk kun je ook in de winter damesslippers dragen. Niet op straat natuurlijk, maar in je eigen huis. Dierenpantoffels zijn prima, maar met fijne badslippers loop je een stuk makkelijker de trap op. Bovendien trek je ze lekker aan. Vorige zomer was de badslipper met witte sok zelfs een fashion statement. Deze winter kun je die trend gewoon doorzetten, maar dan in je eigen huis. Zie je jezelf al lopen met de stijlvolle Tommy Hillfiger badslippers?

Slippers voor dames