Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Damessneakers

Wees lief voor je voeten en trakteer ze op een sneakerdag. Of beter nog: een sneakerweekend. Want je laat die citytrip toch niet verpesten door blaren? Met een paar mooie damessneakers loop jij moeiteloos van koffiebar naar lunchtent en bezoek je tussendoor nog even die leuke galerie.

 

Waarom sneakers onmisbaar zijn

Sneakers geven jouw outfit een mooi accent. Naar je werk in een mooi vrouwelijk pak? Doen! Maar probeer er ook eens witte damessneakers onder te dragen. Het zal je verbazen hoe goed het matcht. Alle grote merken hebben tegenwoordig sneakers in hun collectie die ook passen bij gelegenheden waar je wat netter voor de dag moet komen. De Adidas damessneakers bijvoorbeeld, combineren prima met een mooie kokerrok. En Nike damessneakers? Die doen het vaak heel goed onder een mooie jurk.

 

Waarom witte sneakers niet genoeg zijn

Witte damessneakers zijn onmisbaar. Ze geven je outfit een fris accent. Toch is er ook een nadeel: die hagelwitte sneakers worden gauw vies. En met zwarte strepen of vegen op je sneakers maak je net even een andere indruk. Maak het jezelf dus makkelijk en kies ook voor zwarte sneakers. Combineer dan weer juist met lichte kleuren. Zo verplaats je het frisse accent en maak je het jezelf ook meteen makkelijk. Zwarte damessneakers zijn er in super veel varianten. Van effen zwart tot aangekleed met kleine borduursels of glimmende details.

 

Waarom damessneakers beter bij een vrouwenvoet passen

Natuurlijk kan je ook herensneakers kopen. Maar als je zeker wil weten dat je sneakers lekker zitten, is het beter om op zoek te gaan naar damessneakers. De meeste vrouwen hebben kleinere en smallere voeten. Dames sneakers zijn daar op aangepast. Ze hebben een smallere leest en sluiten dan ook beter aan dan de mannenmodellen. Heb je grote en ook brede voeten? Dan kun je ook bij de mannencollectie kijken. Andersom werkt het natuurlijk ook zo: mannen zullen meestal niet echt comfortabel lopen op een damessneaker.

Sneakers voor dames