Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Handtassen (53)
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Dameshandtassen

Je telefoon, portemonnee, make-up en huissleutels. Met een beetje proppen past het vast in je jaszak, maar echt elegant is het niet. Een dameshandtas is de oplossing. En nee, een handtas hoeft niet tuttig te zijn. Dameshandtassen zijn er namelijk in ongelofelijk veel maten en modellen. Dat maakt ze ook zo verslavend. Want eigenlijk zou je voor elke outfit wel een andere handtas willen.

 

Dameshandtas voor elk budget

Je kan flink uit de bocht vliegen bij de aanschaf van dameshandtassen. De duurste handtas ter wereld kost maar liefst ruim drie miljoen euro. Bij Hudson’s Bay denken we dat je geen miljonair hoeft te zijn om stijlvolle dameshandtassen te kunnen kopen. Daarom zijn bij ons mooie modellen van bijvoorbeeld Fabienne Chapot, Cowboysbag, Tommy Hilfiger, Guess en Kate Spade te koop.

 

Verschillende formaten dameshandtassen

Een handtas voor je werk, een handtas voor in je vrije tijd en een handtas voor feestelijke gelegenheden: dat is de basis die je in je collectie moet hebben. Waarom zou je jezelf straffen door altijd met een enorme tas rond te lopen als het niet nodig is? Bovendien laat je ook zien dat je gevoel voor stijl hebt als je dameshandtassen aanpast aan de gelegenheid. Het zoekt ook een stuk makkelijker naar je portemonnee in een kleine handtas dan in je werktas met laptopvak. Maak het jezelf dus makkelijk en kies uit onze collectie dameshandtassen de juiste tas voor de juiste gelegenheid.

 

Dameshandtassen combineren

Laat je niet gek maken door allerlei regels. Ooit was de norm dat een tas moest matchen met de kleur van je schoenen. Gelukkig hoeft dat niet meer. Jij bepaalt lekker zelf hoe je mixt en matcht.

Handtassen voor dames