Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Shopper

Een shopper is een must voor iedereen met een druk leven. Ben jij zo iemand die eerst gaat werken, meteen doorgaat naar een etentje en de avond afsluit op een feest? Dan is een shopper ideaal. In deze tas past alles wat je nodig hebt voor een drukke dag: je laptop, je telefoon, portemonnee, reservepanty, make-up, je e-reader en als het moet een extra setje kleding. Ben je dol op onverwachte logeerpartijtjes? Dan is een shopper je beste vriend: slaaphemd mee en klaar.

 

Draagcomfort van een shopper

Een grote shopper nodigt uit om veel te vervoeren. Let er bij de aankoop dan ook op dat je tas fijne schouderbanden heeft. De tassen van Liebeskind en de shoppers van Cowboysbag staan bekend om het superzachte leer dat ervoor gebruikt wordt. Dit zorgt ervoor dat je heel wat spullen mee kan nemen. Bij de tassen van Tommy Hilfiger kun je zelf kiezen hoe je ze draagt: aan het handvat of aan de meegeleverde schouderband. De tassen zelf bestaan ook in allerlei materiaalsoorten. Bijvoorbeeld leer of canvas.

 

Shopper van textiel

Gaat er bij jou wel eens iets mis in je shopper? Bijvoorbeeld flessen lekkende lenzenvloeistof of een Dopper met chocolademelk die toch niet goed dicht is? Dan is een shopper van textiel een goed idee: een mooie tote bag bijvoorbeeld. Waarom? Omdat ze in de was kunnen: ideaal voor kleine en grote lekkages onderweg. Wil je de gok toch wagen met een leren exemplaar? Doe potentieel risicovolle spullen dan gewoon in een plastic zak in je shopper. Helemaal double dutch.

Shoppers voor dames