Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Accessoires (1.216)
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Heren accessoires

Sommige heren denken dat hun smartphone een accessoire is. Helaas… een smartphone doet niks voor je outfit. Een mooi paar schoenen, een tas, een das of bretels wel. Gelukkig zijn er ook meer mannen die dit prima snappen. Steeds meer mannen besteden net zo veel zorg aan hun kleding als aan heren accessoires. Daardoor zien steeds meer heren er uit om door een ringetje te halen.

 

Herensieraden

Mannen met armbanden. Veel vrouwen vinden het onweerstaanbaar. Veel mannen trouwens ook. En het heeft ook absoluut wat: een mooie glimmende versiering van een mannenpols. Zeker als het een mooie armband is van bijvoorbeeld Buddha to Buddha, Guess, Paul Hewitt of Diesel. Kies een kralenarmband voor informele gelegenheden en een zilveren of gouden armband voor andere momenten.

 

Horloges

Natuurlijk kan je op je smartwatch kijken om te zien hoe laat het is. Maar waarom zou je daar geen mooi horloge voor aanschaffen? Een horloge is namelijk een prachtig sieraad dat ook nog eens heel representatief staat. Met een horloge laat je in een oogopslag zien van welke stijl je houdt. Wordt het Scandinavisch Design van bijvoorbeeld Skagen? Of ga je voor een retro uitvoering van Casio of G-Shock? Met een horloge laat je niet alleen de tijd zien maar ook je persoonlijkheid.

 

Riemen

Ook een riem is een populair accessoire voor mannen. Met een mooie riem die je afstemt op je schoenen en je tas, maak je duidelijk dat je oog hebt voor detail. Bij een pak is een riem onontbeerlijk maar ook op een jeans kun je makkelijk een mooie riem dragen. Ook als het eigenlijk niet nodig is en je broek ook zonder riem wel op zijn plek blijft zitten.

 

Stropdassen en vlinderstrikken

Ze zijn er weer, mannen met vlinderstrikken. En dat is maar goed ook, want een vlinderstrik is een van de leukste heren accessoires. In combinatie met een leuke trui en een mooi overhemd staat een strik super stoer. Een vlinderstrik draag je met een twist of bloedserieus. Het is leuk om daar mee te spelen. Datzelfde geldt voor een stropdas. Ooit een noodzakelijk kwaad maar voor nu het veel minder vaak verplicht is herontdekken veel mannen dit accessoire. Ze komen erachter dat het hartstikke leuk is om een mooie stropdas te dragen. Niet alleen onder werktijd, maar ook in hun vrije tijd.

 

Manchetknopen

Mannen met lef dragen manchetknopen. Net als bij een vlinderdas laat je zien dat je gevoel hebt voor stijl en dat je eigenwijs durft te zijn. Zeker als je je manchetknopen ook in je vrije tijd draagt.  Kijk maar eens naar de prachtige manchetknopen van bijvoorbeeld Tommy Hilfiger of Michaelis

 

Tassen

Verpest de mooie pasvorm van je mooie broeken niet door je portemonnee er in te stoppen. Koop gewoon een mooie, representatieve tas als heren accessoire. Kies voor een exemplaar waar je losse spullen en je laptop makkelijk in kwijt kunt. Let ook op losse vakjes voor je koptelefoon en je adapters en je hebt veel plezier van je tas.

Accessoires voor heren