Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Categorie Horloges
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Herenhorloges

Ben jij analoog of digitaal? Horlogeliefhebbers kun je verdelen in twee kampen. De ene helft zweert bij een klassieke wijzerplaat, de andere helft heeft een voorkeur voor alleen cijfers. Hoor je bij de laatste categorie? Kijk dan eens naar de Casio Retro herenhorloges. Als je niet kunt kiezen, zit je trouwens ook goed bij dit merk: met hun nieuwste lijn G-shock horloges combineren ze digitaal en analoog. Wil je meer dan alleen de tijd aflezen op je horloge? Kijk dan eens naar onze collectie smartwatches: daar zie je ook welke berichten je binnenkrijgt en hoe het met je gezondheid is gesteld.

 

Seiko horloges

Sommige horlogemerken zijn inmiddels een begrip. De Seiko herenhorloges bijvoorbeeld. Het is bijna niet te geloven, maar dit bedrijf maakt al sinds 1881 horloges. Horlogemaker Kintaro Hattori begon als klokkenmaker en opende in 1892 zijn eerste fabriek. De naam? Seiko-sha. Dat betekent het huis van de precisie. Hattori ontwikkelde wandklokken, zakhorloges en wekkers. In 1900 maakte hij het eerste Seiko horloge. Het merk is vanaf de oprichting altijd leidend geweest op de horlogemarkt. Zo was Seiko in 2012 het eerste merk dat horloges op de markt bracht die volledig draaien op zonne-energie: De Seiko Sonar. De horloges worden geroemd om hun mechaniek.

 

Modemerken en horloges

Naast de klassieke horloge merken als Seiko houden nog meer merken zich bezig met horloges. Bij Diesel bijvoorbeeld zijn ze al een tijd actief bezig op de markt van herenhorloges. Hun ontwerpen passen bij de kleding die ze ontwerpen: stoer met een nonchalante twist. De ontwerpen zijn geïnspireerd op klassieke ontwerpen, maar hebben altijd net even een detail of logo op een verrassende plek. Dat zorgt ervoor dat het spannende en onderscheidende horloges zijn. Ook bij Calvin Klein maken ze mooie herenhorloges. Net als op hun kleding krijgt het logo ook op de horloges een prominente plek. Ook bij Armani hebben ze het begrepen. Hun uitgesproken ontwerpen passen perfect bij hun kleding. De Armani Exchange is er in veel verschillende varianten: de verschillende kleurstellingen maken het mogelijk om een mooi klassiek horloge met een moderne twist af te stemmen op jouw garderobe.

Herenhorloges