Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Herenparaplu's

Hij staat ongetwijfeld niet bovenaan je shoplijstje als je gaat shoppen. Eigenlijk denk je pas aan deze accessoire als het te laat is. En als je dus voor de zoveelste keer doorweekt thuis komt en je voorneemt nu eindelijk eens een paraplu aan te schaffen. Toch vergeet je het daarna meestal weer. De oplossing? Gewoon nu meteen een paraplu kopen in onze webshop.

 

De mooiste paraplu

We zijn natuurlijk niet helemaal onpartijdig. Maar we vinden onze eigen Hudson’s Bay paraplu eigenlijk een van de mooiste paraplu’s die je kunt kopen. De kleuren van ons logo passen bij elke outfit en zorgen ervoor dat je opvalt met je paraplu. Handig, want een paraplu is bij uitstek een accessoire dat je vergeet mee terug naar huis te nemen. Als de opvallende HBC paraplu in de parapluhouder van een café of restaurant staat, valt je oog er gegarandeerd op en neem je hem gewoon weer mee naar huis. Kies je voor een andere paraplu? Dat mag van ons natuurlijk ook. Bijvoorbeeld de vrolijk gekleurde exemplaren van MiniMAX. Ze passen in je tas en beschermen je tegen een herfstbuitje.

 

Van herfstbuitje naar najaarsstorm

Soms gaat een herfstbuitje over in een najaarsstorm. Als de weerberichten ongunstig zijn, het wordt een dag vol storm, regen en hagel, dan kun je het best naar buiten gaan met de stormvaste paraplu van Senz. Met dit slimme ontwerp geef je de wind geen kans en hoef je dus niet in de stromende regen het gevecht aan te gaan met een binnenstebuiten gekeerde paraplu. Ook deze paraplus zijn er in verschillende kleuren en zelfs met verschillende dessins. De Senz paraplu heeft al heel wat designprijzen gewonnen, dus je loopt er gegarandeerd stijlvol bij.

 

Cadeau voor buitenlandse vrienden

Op zoek naar een origineel cadeau voor buitenlandse vrienden? Of juist een plaagstootje uitdelen aan vrienden die niet zo’n warme band hebben met onze hoofdstad? Wij hebben het ultieme cadeau voor hen in de collectie. De enige echte Iamsterdam paraplu. Deze paraplu is opvouwbaar en past in bijna elke tas. Mooi cadeaupapier eromheen en je hebt een leuk en betaalbaar souvenir.

Paraplu's voor heren