Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Portemonnees & Pasjeshouders (39)
Categorie Portemonnees & Pasjeshouders
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Herenportemonnees

Ken je het geluid van het gerinkel van kleingeld op de badkamervloer? En dat van ronddraaiende muntjes in je wasmachine? Als je meer dan een keer ja hebt geantwoord op deze vragen, is het tijd voor een herenportemonnee. Een portemonnee kopen betekent even investeren, maar het betaalt zich al snel terug. Je bent namelijk nooit meer geld kwijt.

 

Leren herenportemonnee

Het fijne van een leren herenportemonnee? Hij voegt zich ideaal naar de vormen van jouw broek. Want eerlijk is eerlijk: de meeste mannen dragen hun portemonnee in hun achterzak. Als je dat wilt blijven doen, is het fijn om een portemonnee te hebben die een beetje meegeeft. Een leren portemonnee bijvoorbeeld. Kijk maar eens naar de stijlvolle modellen van Castelijn & Beerens of de zachte exemplaren van Royal RepubliQ. Ga je binnenkort op reis? Koop er dan meteen een reisetui mee. Die zijn zo mooi dat het bijna onmogelijk is om je paspoort te vergeten.

 

Stoffen herenportemonnee

Heb je een stoffen tas en vind je een stoffen herenportemonnee daar beter bij passen? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Kijk in dat geval eens naar de mooie portemonnees van Herschel Supply & Co. Als je fan bent van hun stoere en onverwoestbare rugzakken, dan mag een matching Herschel herenportemonnee niet ontbreken. Het herkenbare logo en de mooie stof herken je uit duizenden. Met een Herschel portemonnee betaal je in stijl.

 

Pasjeshouders

Er zijn mensen die nooit kleingeld op zak hebben. Omdat ze gewoon alles met pasjes betalen. In dat geval is het handig om een mooie pasjeshouder aan te schaffen. Je voorkomt daarmee dat je pasjes laat rondslingeren of erger nog: dat ze breken omdat ze los in je broekzak zitten. Je zou niet de eerste zijn die de bank moet bellen om dat uit te leggen. Met een mooie pasjeshouder voorkom je dit soort ongemak. Bovendien zijn ze wat kleiner dan een herenportemonnee en dus ook wat makkelijker mee te nemen. Bij Castelijn & Beerens kun je kiezen uit verschillende formaten. Dus of je nou met veel of weinig pasjes op pad gaat: er is altijd een pasjeshouder die bij je past.

Portemonnees en pasjeshouders voor heren