Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Categorie Sieraden
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Herenarmbanden

Een harige herenpols vraagt om versiering. Met een mooi horloge bijvoorbeeld. Of een mooie herenarmband. Dit sieraad geeft je een stoere uitstraling. Met een paar verschillende herenarmbanden combineer je eindeloos en geef je je outfit steeds een ander accent. Herenarmbanden zijn er in verschillende materialen: van leer tot kralen en van staal tot stof. Elk materiaal is weer op een andere manier te combineren.

 

Leren herenarmbanden

Het mooie van leer? Dit materiaal wordt alleen maar mooier als het slijt. Leren herenarmbanden krijgen op den duur vanzelf een mooie vintage look. Nog een voordeel van leer: het zit erg lekker en vormt zich vanzelf naar de vormen van je polsen. Je voelt dus bijna niet dat je een leren herenarmband draagt. Op zoek naar de perfecte leren herenarmband? Kijk eens bij Buddha to Buddha, Diesel , Tommy Hilfiger en Guess. Deze merken combineren zacht leer met stoere ontwerpen.

 

Stalen herenarmbanden

Ben je dol op staal en zoek je naar een armband die mooi te combineren is met bijvoorbeeld een zilveren ring? Dan is een stalen armband iets voor jou. Dit robuuste materiaal is een duidelijk accent. Zeker op een donker gekleurde huid is staal prachtig. Bij Buddha to Buddha en Diesel kun je terecht voor stoer ontworpen herenarmbanden met grove schakels en patronen. Ben je meer van de fijnere ontwerpen? Kijk dan eens naar de stalen herenarmbanden van Paul Hewitt. Dit merk verwerkt veel nautische elementen in hun ontwerpen. Welke Paul Hewitt armband je ook kiest: de kans is groot dat er een anker op staat. Bij Tom Hope gaan ze trouwens nog wat verder in het doorvoeren van de nautische look. Deze herenarmbanden zijn gemaakt van scheepstouw en worden dichtgemaakt met een anker.

 

Armbanden voor de festivallook

Hou jij van de festivallook? Dan word je ongetwijfeld blij van een kralen of stoffen armband. De herenarmbanden van Pig & Hen combineren een mooi stoffen ontwerp met bijzondere sluitingen. Liever een kralenarmband? Rebel & Rose is jouw merk. Met tientallen verschillende kleurencombinaties is er altijd wel een ontwerp dat past bij jouw smaak. Ook mooi: verschillende kralenarmbanden combineren. Bij Rebel & Ros zijn ze sowieso van het mix and match principe. Ze hebben hun lijn zo opgezet dat alle armbanden perfect te combineren zijn, of ze nou van leer, staal, kralen of stof zijn.

Armbanden voor heren