Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Herensjaals

Kom maar door met die winter. Jij bent er helemaal klaar voor met een mooie, warme sjaal. Als je slim bent, koop je gewoon een paar mooie herensjaals, zo breng je telkens een ander accent aan bij je mooie warme winterjas.

 

De terugkeer van de klassieke sjaal

Hoe kouder het wordt, hoe meer we de klassieke sjaal kunnen bewonderen. Een mooie, simpele sjaal in geruit motief. Vaak gecombineerd met een lekker warme wollen parka. Een merk als Michaelis is gespecialiseerd in dit soort stijlvolle accessoires. Het merk heeft dan ook verschillende klassieke sjaals in de collectie opgenomen. Ook bij Axiome Man maken ze werk van hun klassieke ontwerpen. Dit merk, dat exclusief verkrijgbaar is bij Hudson’s Bay, maakt hun sjaals het liefst van kasjmier of wol. Zo blijf je gegarandeerd warm, zelfs bij een sneeuwcode rood.

 

Sjaals voor na de winter

Wil je ook na de winter een sjaal blijven dragen? Gelijk heb je. Een sjaal is tijdens alle seizoenen een prachtig accessoire. Kies in het voorjaar of tijdens frisse zomeravonden voor een luchtig model, bijvoorbeeld van Scotch & Soda. Deze sjaals sla je makkelijk even om en houden het beschutte wintergevoel een beetje langer vast, zonder dat je naar de deo hoeft te grijpen. Ook op kantoren waar de airco vaak staat te loeien is het fijn om een sjaal bij de hand te hebben. Zo voorkom je een koude nek en vastzittende schouders.

 

Sjaals met logo

Laat je outfit het toe om een sjaal met logo te dragen? Dan word je ongetwijfeld heel erg gelukkig van de sjaals van Tommy Hilfiger. De Tommy-vlag is prominent zichtbaar bij deze wintersjaals. Bij Lacoste is het logo een stuk kleiner, maar de krokodil is wel zichtbaar en dus herkenbaar voor iedereen. Dat geldt ook voor de sjaals van Calvin Klein.

 

Sjaal zonder wol

Ben jij een van die mensen die de kriebels krijgt van wol? Kijk dan eens naar een herensjaal van ander materiaal. Kies voor een sjaal van katoen en voorkom strepen in je nek omdat je steeds zit te krabben. Katoen of een andere stof staat net zo mooi en houdt je evengoed lekker warm. Kijk maar eens naar de modellen van Blue Industry of Barts.

Sjaals voor heren