Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 Winkelmand
Kleding (1.835)
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sorteren 1

 

Herenmode

Mooie prints. Zachte stoffen. De ene dag een overhemd en de andere dag een hoodie. Herenmode is allesbehalve saai. Jouw favoriete merken maken je elk seizoen weer blij met de fijnste herenmode. Gelukkig maar, want jij ziet er graag goed uit. De ene dag ga je voor de preppy look, de andere dag kies je voor streetwear. Je hebt een flexibele kledingstijl. Je kijkt als je ‘s morgens voor de spiegel staat waar je zin in hebt. Je draagt herenkleding met passie en flair. Wel stel je hoge eisen aan de merken die je draagt. Je wilt waar voor je geld. Als je wat koopt, moet je er lang mee vooruit kunnen. Wat ons betreft heb je helemaal gelijk. Daarom verkopen we alleen de mooiste en beste merken voor de man.

 

Van top tot teen de man

Jij bent graag van top tot teen de man. Dat betekent dat je altijd de mooiste sweaters, jeans, jassen en T-shirts aan hebt. Je koopt liever heel mooie herenkleding dan drie goedkope dingen van slechte kwaliteit. En we betrappen jou dus ook nooit op een gat in je sok. Wel op Happy socks of juist mooie effen sokken. En natuurlijk zijn die sokken helemaal matching met je trui. Die dan natuurlijk ook weer perfect bij de kleur van je ogen past. Jij weet wat jou staat. Kwestie van kritisch kijken naar jezelf, je sterke en minder sterke kanten. Daarna experimenteer je met stijlen en zie je meteen waar jij je prettig bij voelt.

 

Herenkleding voor op het sportveld

Natuurlijk zie je er ook in de sportschool graag goed uit. Zelfs zwetend ben je een stijlicoon. Je kiest jouw sportkleding met dezelfde nauwkeurigheid als je gewone herenkleding. Je let op de kwaliteit van de stof, kijkt naar de bewegingsvrijheid en natuurlijk ook hoe je jouw sportkleding met elkaar kunt combineren. Op koude dagen draag je een mooie hoodie of een mooi vest. Bijvoorbeeld van Nike of straatvoetbalheld Touzani. Zo sta je ook in je sportkleding zelfverzekerd je mannetje. Of het nou tijdens voetbal, yoga of een hardloopwedstrijd is.

 

Herenkleding voor officiële gelegenheden

Steeds meer werkgevers laten je zelf bepalen hoe je achter het bureau zit. Toch zijn er momenten in je leven dat je rekening moet houden met een dresscode. Op een bruiloft bijvoorbeeld, of een begrafenis. Natuurlijk trek je dan aan wat er van je wordt gevraagd. Ook als het herenkleding is die daarna niet zo snel meer uit je kast tevoorschijn komt. Teken van respect naar de mensen die je uitnodigen. En wedden dat je je stiekem ook heel prettig voelt in bijvoorbeeld een mooi pak met vlinderdas? Weer eens wat anders? En het jasje van je pak kun je de rest van het jaar ook nog dragen. Met een stijlvol strak shirt bijvoorbeeld en een stel sneakers eronder. Datzelfde geldt voor je vlinderstrik: die is helemaal hot en kun je ook prima dragen op een denim overhemd. Doe er een classy chino onder en draag er een wollen vest bij en je wordt gegarandeerd vrolijk als je in de spiegel kijkt

Herenkleding